TILBAKE NESTE SESONG? Anders Jacobsen innrømmer at det kribler i kroppen når han kjenner kulda komme snikende. Den kommende sesongen skal han være NRK-kommentator, men utelukker ikke comeback til sommeren. Foto: Cornelius Poppe, Scanpix
TILBAKE NESTE SESONG? Anders Jacobsen innrømmer at det kribler i kroppen når han kjenner kulda komme snikende. Den kommende sesongen skal han være NRK-kommentator, men utelukker ikke comeback til sommeren. Foto: Cornelius Poppe, ScanpixVis mer

Danse-Anders vurderer å bli Hopp-Anders igjen

- Jeg kjenner jeg må prøve hoppskia igjen.

(Dagbladet): Anders Jacobsen fortalte i slutten av mai i år at han takket nei til landslagsplassen den kommende sesongen, fordi han ønsket en pause fra hoppsporten.

Han ville ikke si direkte at han la opp, men utelukket heller ikke at han kunne ha hoppet sitt siste renn.

I høst har han gjort suksess som deltaker i «Skal vi danse» - inntil en blindtarmbetennelse og påfølgende operasjon tvang ham til å trekke seg fra konkurransen.

Nå innrømmer han at det frister å finne tilbake til flytestillingen over kulen og stilrene nedslag ved kritisk punkt og der omkring.

SIST SETT: Med dypere utringning en dansepartner Elena Bokoreva Wiulsrud i «Skal vi danse».  
Foto: Lise Åserud, Scanpix
SIST SETT: Med dypere utringning en dansepartner Elena Bokoreva Wiulsrud i «Skal vi danse». Foto: Lise Åserud, Scanpix Vis mer

- Det begynner å bli litt kaldere, og jeg kjenner jeg må prøve hoppskia igjen. Verdenscupen til vinteren blir nok litt vanskelig nå, for jeg har vært litt lat gjennom sommeren. Men vi får se til våren om jeg tar en avgjørelse når jeg har sett og pratet mye hopping, sa han som gjest i TV 2-programmet «God morgen Norge» i dag.

For det blir en god del hopprenn for Jacobsen også denne vinteren - som kommentator for NRK. Han går inn som ekspertkommentator sammen med Espen Bredesen, og de skal veksle på å være Arne Scheies makker.

Men Jacobsen utelukker altså ikke at han trapper opp satsingen igjen foran neste sesong.

- Nei, det er ingenting som er definitivt. Det kribler litt nå som det begynner å bli kaldt, sier han.