I NÆRKAMP: Tore André Flo, sist sett i «Skal vi danse» på TV 2 sammen med Nadya Khamitskaya, er spilleklar for Sogndal. Og om trinnene sitter også med knotter under skoene, kan 37-åringen gjøre comeback i Tippeligaen denne sesongen. Foto: Lise Åserud, Scanpix
I NÆRKAMP: Tore André Flo, sist sett i «Skal vi danse» på TV 2 sammen med Nadya Khamitskaya, er spilleklar for Sogndal. Og om trinnene sitter også med knotter under skoene, kan 37-åringen gjøre comeback i Tippeligaen denne sesongen. Foto: Lise Åserud, ScanpixVis mer

Danse-Flo spilleklar for Sogndal

Nei, det er ikke 1. april før i morgen.

(Dagbladet): Hvis det ikke var for at Sogn Avis understreker i nettutgaven at de ikke er en dag for tidlig ute med aprilspøken, ville det være fristende å tro at nyheten var ment å stå på trykk i morgendagens avis:

Tore André Flo er spilleklar for Sogndal.

- Tore André skrev under for oss på tirsdag, og jeg fikk papirene godkjent hos det engelske fotballforbundet i går, sier sportslig leder i Trond Fylling.

- Han imponerte oss veldig da han trente med oss i januar. Han har vært skadefri i to år nå, og kjenner seg i god form.

Imponerte på ferie Flo har bodd i England de siste årene, men flytter hjem til Sogndal i sommer.

Og da han var på ferie i Sogndal på nyåret, troppet han opp på Sogndal-trening - og imponerte.

- Tore André viste at han fremdeles har kvaliteter som fotballspiller. Om han er god nok for eliteserien gjenstår å se, men dette gir oss flere muligheter i en periode med et tøft kampprogram, sier Fylling.

La opp to ganger Flo har lagt opp to ganger de siste årene. Først i 2008 etter å ha blitt fristilt av Leeds. Så gjorde han comeback for MK Dons, men la opp igjen våren 2009.

Stryningen startet seniorkarrieren nettopp i Sogndal, og fortsatte i Tromsø, Brann, Chelsea, Rangers, Sunderland, Siena, Vålerenga, Leeds United og Milton Keynes Dons.

Flo scoret 23 mål på 76 landskamper for Norge ifølge Wikipedia. Flo scoret utlikningsmålet og skaffet straffesparket som gjorde Kjetil Rekdal til matchvinner da Norge sensasjonelt slo Brasil i fotball-VM i 1998.

FEM ÅR SIDEN: Sist Tore Andre Flo spilte i Tippeligaen, var for Vålerenga i 2005 og -06. Her borte mot Stabæk i juni 2006, da han scoret begge bortelagets mål i 2-2-kampen. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix
FEM ÅR SIDEN: Sist Tore Andre Flo spilte i Tippeligaen, var for Vålerenga i 2005 og -06. Her borte mot Stabæk i juni 2006, da han scoret begge bortelagets mål i 2-2-kampen. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix Vis mer