Dansk advarsel

Ett år etter kampen som sjokkerte tennisverden skal Casper Ruud (24) og Holger Rune (20) gjøre opp om semifinaleplassen i Roland Garros. Dansk tennisekspert advarer nordmannen.

ØNSKEREPRISE: Onsdag møtes de igjen. I fjorårets kvartfinale av Roland Garros endte det i oppsiktsvekkende scener. Foto: NTB
ØNSKEREPRISE: Onsdag møtes de igjen. I fjorårets kvartfinale av Roland Garros endte det i oppsiktsvekkende scener. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Casper Ruud - Holger Rune, kvartfinale Roland-Garros

Roland-Garros ser du på Eurosport og Discovery+.

Onsdag kveld skjer det altså igjen. To av de beste tennisspillerne i verden. Dansken mot nordmannen. En 24-åring fra Snarøya mot en 20-åring fra Gentofte. Nummer fire mot nummer seks i verden.

I kvartfinalen i Roland-Garros møtes Casper Ruud og Holger Rune til dyst. Det skjer bare 18 dager etter forrige møte.

I ATP 1000-turneringen i Roma i mai røk Ruud på hodet ut av turneringen etter 2-1-tapet for dansken.

- Ciao, Casper! Holger er den nye kongen av Norden, var den hånlige dommen fra danske Ekstra Bladet.

- Ond stemning

Nå kan «Ciao» bli til «au revoir». Tenniseliten er for lengst i gang med Grand Slam-turneringen i Paris. Nå holder en hel tennisverden pusten før gigantmøtet mellom de to skandinavene.

- Det er en kamp som inneholder ekstremt mye historie. Vi husker alle den famøse kampen, sier tennisekspert og tidligere tennisspiller Michael Mortensen til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer