Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mesterfinalen

Dansk avis hevder Rekdal hånlo av Bendtner: - Helt vanvittig, svarer han selv

- Nå må media vinkle på noe annet, tordner fotballeksperten.

KALDT I BERGEN? Nicklas Bendtner var den eneste som hadde dekket seg til og spilte med stillongs under shortsen på Brann stadion i går. Han kom inn etter 62 minutter. Foto: NTB Scanpix
KALDT I BERGEN? Nicklas Bendtner var den eneste som hadde dekket seg til og spilte med stillongs under shortsen på Brann stadion i går. Han kom inn etter 62 minutter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rosenborg tok årets første tittel da laget slo Brann 2-0 i den såkalte Mesterfinalen onsdag kveld. Det var nummer én mot nummer to i Tippeligaen forrige sesong som møttes.

I det 62. minutt på Brann stadion kastet Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen innpå den danske stjernespilleren Nicklas Bendtner. Til tross for en relativt mild kveld i Bergen, spilte han med stillongs. Han var den eneste på banen som gjorde dette.

Kampen på Max ble kommentert av Kenneth Fredheim og Kjetil Rekdal.

- Da Kjetil Rekdal observerte at dansken hadde på seg tights, kom han med en hånlig latter, skriver danske Ekstra Bladet.

- Helt vanvittig, sier Rekdal til Dagbladet om påstanden.

- Syrlig tunge

Begge de to store tabloidavisene i Danmark - Ekstra Bladet og BT - bruker spalteplass på gårsdagens Mesterfinale i Norge.

Ekstra Bladet skriver:

REAGERER: Fotballekspert Kjetil Rekdal.  Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
REAGERER: Fotballekspert Kjetil Rekdal.  Foto: Berit Roald / NTB Scanpix Vis mer

- Kjetil Rekdal legger ikke fingrene imellom når han er ved mikrofonen hos Eurosport i Norge. Den tidligere landslagsspilleren ga det norske landslaget verbal stryk i forbindelse med fiaskoen i Nord-Irland. Og onsdag var det Nicklas Bendtner som ble offer for Kjetil Rekdals syrlige tunge.

Overfor Dagbladet avviser Rekdal fullstendig den påståtte hendelsen med Bendtner. En irritert fotballekspert fyrer seg opp når han hører fokuset i Danmark.

- Nå må media vinkle på noe annet, sier Rekdal, som avviser at han hånlo av den danske storsigneringen.

- Det som skjedde var at jeg spurte Kenneth om det var stillongs han hadde på seg. «Ja, kanskje det», sa han. Da svarte jeg at det ikke er noe kaldere i Bergen enn i København og Nottingham. Og så lo vi litt. Det var ikke noe mer enn det.

Til latter

Ekstra Bladet omtaler saken både på nett og papir.

- TV-ekspert gjør Bendtner til latter, heter det i papiravisa i dag.

EKSTRA BLADET: Rekdal skaper overskrifter i Danmark. 
EKSTRA BLADET: Rekdal skaper overskrifter i Danmark.  Vis mer

- Nå må folk slutte, tordner Rekdal, som mener medias fokus er idiotisk og tøysete.

Han er overbevist om at Bendtner kommer til å bli en suksess i Rosenborg-drakta.

- Han har spilt få kamper, så det er fornuftig å matche ham i form. Han må få lov til å bli varm i trøya, sier Rekdal til Dagbladet.

Etter landskampen mot Nord-Irland kokte det på Twitter. Noen mente Rekdal var for kritisk. Andre - og et overveiende flertall - mente det var befriende at det endelig var noen som satte ord på den norske flausen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media