Dansk avis: Nicki Bille Nielsen tiltalt for trusler mot sykepleier

Nok en gang stormer det rundt den tidligere Rosenborg-profilen Nicki Bille Nielsen. Denne gangen skal han angivelig ha kommet med trusler mot en sykepleier - mens han var innlagt på sykehus.

I TRØBBEL: Nicki Billie Nielsen, her fra tiden i Rosenborg. Foto: NTB Scanpix.
I TRØBBEL: Nicki Billie Nielsen, her fra tiden i Rosenborg. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det melder danske B.T. Avisen skal ha fått tilgang til et dokument hvor det fremgår at Bille Nielsen tiltales for trusler.

Ifølge dokumentet skal Bille Nielsen ha stått foran en sykepleier med neven knyttet, gjort bevegelser rettet mot hodet hennes og sagt: «Jeg kommer til å fuckings slå deg, drittkjerring», eller noe lignende.

I tillegg skal han ha sagt noe som «jeg skal komme å banke deg opp».

Episoden skal ha funnet sted på Rigshospitalet 27. januar, hvor Nicki Bille Nielsen lå innlagt som følge av en skyteepisode i desember. Da hadde den gamle Rosenborg-spilleren blitt skutt i armen.

Den nye tiltalen kommer kort tid etter to andre voldstiltaler mot Bille Nielsen:

Den første fant sted 22. oktober, etter at han truet en person med luftpistol. Da ble han i samme slengen tiltlalt for ulovlig transport av den samme luftpistolen, i tillegg til besittelse av kokain.

To måneder senere, den 22. desember, ble Bille Nielsen tiltalt for vold mot en dørvakt. Da skal han ha slått dørvakten på nattklubben «Level» én eller to ganger i hodet.

I 2018 sonet Bille Nielsen en fengselsstraff i monaco for besittelse av kokain, for å ha dyttet til en kvinne og for krenkende oppførsel. Tidligere har han også vært utsatt for drapsforsøk.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer