Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nicki Bille

Dansk fotballspiller i ny skandale

Dømt til en måneds ubetinget fengsel.

LANDSLAG: Nicki Bille i aksjon for det danske landslaget. Foto: AFP PHOTO/ SCANPIX/ CLAUS FISKER
LANDSLAG: Nicki Bille i aksjon for det danske landslaget. Foto: AFP PHOTO/ SCANPIX/ CLAUS FISKER Vis mer

Den danske fotballspilleren, Nicki Bille, er nå dømt til en måneds ubetinget fengsel for vold og tøylesløs oppførsel etter en episode i Monaco, hvor han ble anholdt forrige torsdag.

Den 30 år gamle eks-landslagsspilleren ble også dømt til å betale en bot på 5500 danske kroner, samt en erstatning til offeret på 22.000 kroner.

Det skriver det franske nyhetsbyrået AFP, ifølge danske TV 2 Sport.

Kvelertak

Ifølge italienske medier slo spilleren ei kvinne som prøvde å stoppe ham, da han tok kvelertak på en annen dansk venninne. Dette skjedde på en bar i Monaco.

Bille forklarte i retten at han var overstadig beruset, og at han hadde vanskelig for å tro at han hadde slått kvinnen.

- Jeg kan ikke forestille meg at jeg har oppført meg slik, men jeg setter ikke spørsmålstegn ved offerets uttalelser. Jeg er parat til å kompensere henne, sa Bille, ifølge AFP.

Tidligere samme kveld ble han tilbakeholdt av politiet for å være i besittelse av kokain. Det skriver TV 2 Sport.

Ikke første gang

Det er ikke første gang Nicki Bille er i politiets søkelys. I 2013, da Bille spilte i RBK, fikk han en bot på 10.000 kroner for ordensforstyrrelser.

I løpet av natta skal han ifølge politiet ha revet ned glass og spyttet på en ansatt ved utestedet Gossip og deretter slått etter folk utenfor Three Lions. Det skrev Adressa den gangen.

I 2015 ble han idømt en betinget fengselsdom på 60 dager i Danmark. Årsaken var fordi han hadde hindret politiets arbeid og utøvet vold mot en tjenestemann.

Bille har spilt tre landslagskamper for Danmark og scoret ett mål. Nå spiller han for den greske klubben Panionios.

Den danske spilleren har fra 2005 vært tilknyttet 13 forskjellige klubber, blant annet Villareal, Rosenborg, Evian og Lech Poznan.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media