ETTERTRAKTET: 
Stabæks trener Bob Bradley var ønsket av danske AaB - men takket ifølge Stabæk-ledelsen nei til en forespørsel nylig. 
Foto: Berit Roald / NTB scanpix
ETTERTRAKTET: Stabæks trener Bob Bradley var ønsket av danske AaB - men takket ifølge Stabæk-ledelsen nei til en forespørsel nylig. Foto: Berit Roald / NTB scanpixVis mer

Dansk klubb forsøkte å snyte Stabæk for Bob Bradley

Rett før seriestart.

(Dagbladet): Den danske Superliga-klubben Aalborg Boldspilklub (AaB) har forsøkt å hente Stabæk-trener Bob Bradley.

Det bekrefter leder i Styret Stabæk Fotball, Espen Moe, overfor Dagbladet.

- Jeg snakket med Bob (Bradley) i går og han fortalte at han har sagt nei til Aalborg og vil bli i Stabæk, sier Moe til Dagbladet.

Stor interesse Bradley har vært en ettertraktet mann i vinter der amerikaneren er blitt koblet til både IFK Göteborg og en rolle i Premier League-klubben Aston Villa.

- Vi har lært oss å leve med dette og må bare forholde oss til at rykter kan oppstå. Bradley har sagt til meg at han ønsker å bli i Stabæk og han har også kontrakt med oss, sier Moe.

Danske BT melder også i dag at AaB må se videre etter ny trener. Klubben er nummer seks i den danske eliteserien som pågår nå.

- Ikke påvirket Tippeligaen starter førstekommende mandag - 6. april - og Stabæk-lederen mener pågangen rundt Bradley ikke forstyrrer klubbens forberedelser.

- Ideelt sett skulle vi jo helst vært uten alle henvendelsene og forspørselene, men vi får ikke gjort noe med det. Dette er ikke noe som påvirker oss. Vi er superfornøyd med jobben Bradley gjør, sier Moe.

- Mange klubber har vært på ham. Jeg ønsker ikke å si noe antall, og jeg vet kanskje ikke om alle heller, sier Stabæk-lederen.

Stabæk serieåpner på hjemmebane mot Haugesund mandag klokka 18.