Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håndball-VM

Dansk kommentator vil kutte ut håndball-VM i OL-år: - Kan forklare at Tyskland og Danmark røk ut tidlig

Men skryter av Norge. 

SKUFFET: Mikkel Hansen og de danske drengene har spilt tre sluttspill på ett år. Det kan forklare den tidlige VM-exiten, mener dansk sportskommentator. <br>Foto: AFP/ Thomas Samson/ NTB Scanpix
SKUFFET: Mikkel Hansen og de danske drengene har spilt tre sluttspill på ett år. Det kan forklare den tidlige VM-exiten, mener dansk sportskommentator.
Foto: AFP/ Thomas Samson/ NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det er ikke bare i hjemlandet de norske håndballherrene har slått an.

I vårt ellers så Norges-kritiske naboland, Danmark, omtales det norske VM-mirakelet som et friskt pust inn i toppen av internasjonal håndball.

Ikke bare skryter Ekstrabladets sportskommentator Jan Jensen hemningsløst av de norske guttas fart, vilje og enorme spilleglede, han mener også at gårsdagens VM-sølv var fullt fortjent.

Men han mener også at det vanvittige turneringsprogrammet i håndball må ta litt av skylda for den danske skuffelsen.

Danmark røk som kjent ut av VM i åttedelsfinalen etter et forsmedelig tap for Ungarn.

- Etter VM i Frankrike vil diskusjonen om de mange sluttspillene ennå en gang bli reist. Tre sluttspill på bare 12 måneder er hard kost når mange av de beste spillerne også spiller i toppklubber som er med i Champions League. Det har spesielt rammet de danske og tyske landslagene, skriver Jensen i Ekstrabladet.

Siden fjorårets EM i Polen, har toppnasjonene spilt OL i Brasil og årets VM i Frankrike. For de beste landene blir det altså en haug med kamper på toppen av alle klubbkampene.

- Tre sluttspill på ett år er ett for mye. I de årene det er OL bør man hoppe over det etterfølgende VM-et, skriver Jensen.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 964232855


Varnish cache server

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling