Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dansk midtstopper på vei til Rosenborg

Men Hoftun nekter å kommentere.

(Dagbladet.no): Det største ankepunktet mot at Rosenborg gjenvinner tronen som Norges beste klubblag har vært trøndernes defensiv.

Mikael Dorsin, Miika Koppinen og Vidar Riseth har i tur og orden forlatt Brakka siden Champions League-drømmen brast i Gelsenkirchen i desember.

Riktignok har trønderklubben hentet Vadim Demidov og Roy Miller, samtidig som EØS-regelverket er endret slik at også uruguyanske Alejandro Lago igjen er mer aktuell for førstelagsspill.

Likevel har ikke skeptikerne vært overbeviste, men nå kan det se ut til at ytterligere en defensiv forsterkning kan være på vei inn.

Danske Kris Stadsgaard, med en fortid i FC Nordsjælland, har fått oppleve profflivets skyggeside etter overgangen til Reggina i italiensk serie A foran denne sesongen. Etter fem seriekamper for klubben, har 22-åringen havnet ute i kulden.

Nå vil han bort, og Rosenborg skal etter sigende være interessert, skriver Ekstrabladet.

- Jeg kan bekrefte at Rosenborg er interesserte. Det var klubben allerede under overgangsvinduet i januar. Kris vil gjerne bort (fra Reggina journ.anm.) for å få spilletid, sier spillerens far Knud Stadsgaard ifølge Ekstrabladet.dk.

Erik Hoftun sa etter treningskampen mot GIF Sundsvall på søndag at Rosenborg hadde lagt sjekkheftet tilbake i skrivebordsskuffen for dette overgangsvinduet. Sportsdirektøren vil imidlertid ikke si om de ferske spekulasjonene rundt Kris Stadsgaard vil få trønderne til å endre ståsted.

ROSENBORG-AKTUELL: Kris Stadgaard (t.h.), her i duell med Inters Esteban Cambiasso, knyttes til Rosenborg av sin far. Foto: EPA/Scanpix
ROSENBORG-AKTUELL: Kris Stadgaard (t.h.), her i duell med Inters Esteban Cambiasso, knyttes til Rosenborg av sin far. Foto: EPA/Scanpix Vis mer

- Jeg kommenterer aldri enkeltspillere,sier Hoftun til Adressa.no.

TAUS: Erik Hoftun nekter å uttale seg om Rosenborg er i ferd med å forsterke forsvaret.
503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media