Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dansk scoringslegende nervøs: - Aldri sett Norge så gode

SPENT: Lars Christiansen, her sammen med Håvard Tvedten (t.v.)  er spent foran det mulige møtet med Norge. Foto: NTB Scanpix
SPENT: Lars Christiansen, her sammen med Håvard Tvedten (t.v.)  er spent foran det mulige møtet med Norge. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Norges VM-spill gjør at danskene er bekymret før en mulig kvartfinaleduell i VM. - Beste noen gang, sier rekordmann Lars Christiansen om Sander Sagosen og co.

De aller fleste tror Danmark tar seg av Ungarn i sin åttedelsfinale søndag. Går favorittipset inn, venter Norge - Danmark i OL-hallen fra 1992. Det skjer med start 17.00 tirsdag.

- De var gode i dag (mot Makedonia), nordmennene. Det er alltid spesielt å spille kamper mellom Norge og Danmark. Jeg var selv med i en rekke av dem, sier Lars Christiansen til NTB.

Han scoret over 1500 landslagsmål i en lang og suksessrik karriere.

- Har du sett Norge så gode noen gang?

Glede

- Nei, de spiller flott håndball og er også veldig organiserte. De spiller med en stor entusiasme, flytter ballen godt og er glade ute på banen. Det blir åpenbart en tøff kamp for Danmark.

Keeper Torbjørn Bergerud spilte en strålende 1. omgang mot Makedonia.

- Det ser også ut som det er framgang på målvaktssiden i Norge, sier Christiansen.

Overlegne

Lørdag slo Norge Makedonia 34-24 i åttedelsfinalen. Tidligere i VM var det hjemmedømming som trolig fratok Norge minst uavgjort mot vertsnasjon Frankrike.

Danmark er noe helt annet enn Makedonia, men Norge slår fra outsiderens rekker om det blir dansk motstand.

I OL-kvalifiseringen i fjor endte det uavgjort i Herning.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling