Dansk seksåring trener med Manchester United

Sønn av Burnley-keeper.

SØNNEN TRENER MED UNITED: Sønnen til Burnley-keeper Brian Jensen trener med Manchester United. Foto: AP Photo / Paul Thomas / Scanpix
SØNNEN TRENER MED UNITED: Sønnen til Burnley-keeper Brian Jensen trener med Manchester United. Foto: AP Photo / Paul Thomas / ScanpixVis mer

(Dagbladet): Manchester United har allerede en dansk keeper i Anders Lindegaard. Om 12-14 år kan en ny danske vokte målet på Old Trafford.

Sebastian Jensen er bare seks år, men hadde i går sin aller første treningsdag med klubben. Seksåringen er sønn av Burnley-keeper Brian «The Beast» Jensen.

- Vi ser nå om han liker det, og om United liker det de ser. Normalt tar de ikke inn spillere før de er syv år, men han er en stor gutt og de har nok også lagt merke til hvor stor faren er, sier Brian Jensen til Ekstrabladet.

Burnley-keeperen har to sønner, og begge har fotballtalent. Hans eldste sønn, Jamie, er angriper og trener med Stoke. United oppdaget Sebastian da de to sønnene lekte bak et mål.

- De likte hva de så, men Sebastian var ikke gammel nok på det tidspunktet. Nå har gjort det bra på sitt lokale lag, og United syntes at han skulle komme ned og prøve hos dem, sier Brian Jensen.

Han har bodd i England i 12 år og er ikke forskrekket over at United inviterer en seksåring til å trene med dem.

- I starten syntes jeg det var en dårlig idé. Jeg mente at barn burde få være barn, men jeg må innrømme at jeg har endret mening, sier Jensen som selv er Manchester United-supporter.

- United er laget mitt, men vi tar det stille og rolig med Sebastian... Når det er sagt: Det kan være pensionen som ble sikret der, ler Jensen.

STOPPET UNITED: Brian Jensen er selv Manchester United-supporter, men var med å slå serielederne med Burnley i 2009. Foto: AFP Photo / Scanpix
STOPPET UNITED: Brian Jensen er selv Manchester United-supporter, men var med å slå serielederne med Burnley i 2009. Foto: AFP Photo / Scanpix Vis mer