Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dansk sjokkrykte om John Terry

- Klar for Brøndby om kort tid.

TIL DANMARK? John Terry. Foto: NTB Scanpix
TIL DANMARK? John Terry. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): John Terrys tid i Chelsea og på Stamford Bridge synger på siste verset. Kontrakten til 35-åringen går ut til sommeren.

I Danmark hevdes det nå at midtstopperen kan være klar for Brøndby om kort tid. For godt til å være sant? I utgangspunktet ja. Men indikasjonene er flere.

Nylig begynte Terry, ifølge Ekstra Bladet, å følge Brøndby på Instagram. Dermed følger han to klubber: Chelsea og Brøndby. Ingen flere.

Superveteranen skal visstnok også være en god venn av Brøndby-eier Jan Bech. Det siste mener Jan Kalborg - fotballekspert på DR - kan bli avgjørende.

- At Jan Bech kjenner Terry - og kanskje også Daniel Agger - gjør at jeg kan forestille meg at Terry i Brøndby blir et faktum i løpet av ganske kort tid, sier Kalborg til Ekstra Bladet.

Legende John Terry har spilt i Chelsea siden 1995. Han har 78 landskamper for England. En overgang til dansk fotball, og Brøndby, vil naturligvis være av det sensasjonelle slaget.

Daniel Aggers overgang fra Liverpool til Brøndby i 2014, var svært høyprofilert. Nå kan Agger og Terry bli en duo i midtforsvaret til Brøndby.

Forretningsforbindelser - Jan Bech har gode forretningsforbindelser. Får han tak i Terry, vil det være et skup - men ikke en overveldende sensasjon, sier Kalborg.

- Han bor der borte, og kan selge inn ideen om at Terry kan bli Aggers makker. Det kan også få Agger til å forlenge med klubben, sier Kalborg.

Hva sier du til spissene dine nå, F.C. København-trener Ståle Solbakken?

Ved til bålet Terry er også tidligere blitt koblet til Brøndby. Men ettersom Chelsea-kontrakten går ut til sommeren, bæres det på nytt ved til bålet.

For ordens skyld: Terry er også blitt koblet til klubber i Kina og USA.