Dansk stjerne skrev kontrakt med tre klubber

Forrvirret Poulsen.

(Dagbladet.no): Når du er en meget god bosmanspiller, risikerer du trøbbel. Det har Christian Poulsen, Schalkes midtbanespiller som går gratis til en ny klubb i sommer.

Ifølge det tyske fotballmagasinet Kicker har 26-åringen klart å skrive under kontrakter med hele tre klubber. Både Villarreal, Inter og AC Milan skal ha fått danskens underskrift.

Et halvt år før kontraktens utløp kan spillere skrive intensjonsavtaler med nye klubber. Først var det spanske Villarreal som trodde de fikk napp på Poulsen.

Men så trakk dansken seg i mars, fordi han hadde sikret seg med en klausul i avtalen.

I samme måned satte Poulsen navnet sitt på Milans stykke papir, mot at Villarrael fikk noen millioner. De skulle dansken betale, trodde Milan.

Men da Poulsen forsto det, skrev han til slutt under for Milan-rivalen Inter. De tilbød seg å dekke kompensasjonen for spilleren.

Nå krangler Milan og Inter. Milan truer med å gå til Fifa med krav om å få Poulsen utstengt, dersom han gjør alvor av å stikke til Inter.

Og nå skal Poulsen ha ombestemt seg igjen, han vil likevel til AC Milan.

MILAN LIKEVEL? Christian Poulsen ble godt kjent med Gennaro Gattuso og Milan da Schalke ble slått ut av av Champions League. Foto: Scanpix/Reuters
MILAN LIKEVEL? Christian Poulsen ble godt kjent med Gennaro Gattuso og Milan da Schalke ble slått ut av av Champions League. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

Poulsens agent Jørn Bonnesen avviser opplysningene i Kicker, han mener det er tøys at Milan vil stoppe Poulsens overgang til Inter. For spilleren har aldri skrevet under for de rødsvarte, hever agenten.

- Vi har full kontroll over situasjonen. Vi har en sak med Villarreal, men det er et mindre problem vi helt sikkert får løst de nærmeste dagene, sier Bonnesen til danske B.T.