Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Helle Thomsen blir Molde-trener

Dansk stjernetrener klar for Molde

Helle Thomsen har valgt Moldes håndballkvinner som sin neste arbeidsgiver.

MERITTERT: Helle Thomsen ledet de nederlandske håndballkvinnene til VM-bronse i fjor. Foto: Patrik Stollarz / AFP Photo / NTB Scanpix
MERITTERT: Helle Thomsen ledet de nederlandske håndballkvinnene til VM-bronse i fjor. Foto: Patrik Stollarz / AFP Photo / NTB Scanpix Vis mer

Hun sier til dansk TV 2 at Molde for noen uker siden ringte henne og at magefølelsen hennes ikke var helt riktig da. Klubben kom derimot tilbake med et nytt tilbud hun ikke kunne si nei til.

- Hva sier du til å hjelpe oss til å vinne serien? Da svarte jeg ja med det samme, sa hun.

- Det er et flott sted og godt å være tilbake i treningshallen, og det er noen spillere i klubben som er svært treningsvillige, sier Thomsen, som tidligere i år fikk sparken i den rumenske storklubben CSM Bucuresti.

Molde ble nummer ni i kvinnenes eliteserie, men har lenge hatt store ambisjoner om å nærme seg de beste lagene som Vipers, Larvik og Storhamar.

47 år gamle Helle Thomsen fortsetter også som landslagssjef for Nederland. I desember i fjor førte hun nasjonen til VM-bronse i desember. Året før ledet hun laget til EM-sølv etter å ha tapt for Norge i finalen.

I 2014 hadde hun ansvaret for Sverige som tok bronse i EM.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media