FIKK MØTE IDOLET: Det norske landslaget vant mot et lag sammensatt av utenlandske Norway Cup-deltakere. Her ved norske Lene Mykjåland (t.v) og danske Isabell Nederby. FOTO: TORBJØRN BERG / DAGBLADET
FIKK MØTE IDOLET: Det norske landslaget vant mot et lag sammensatt av utenlandske Norway Cup-deltakere. Her ved norske Lene Mykjåland (t.v) og danske Isabell Nederby. FOTO: TORBJØRN BERG / DAGBLADETVis mer

Danske Isabell fikk spille kamp mot idolet

Drømmemøte med Lene Mykjåland på Ekeberg.

• Hvordan går det med ditt lag? Søk i Norway Cup-resultatene HER.

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Et norsk landslag bestående av spillere fra Toppserien spilte oppvisningskamp på Ekebergsletta mot et lag sammensatt av utenlandske Norway Cup-deltakere.

Girls United heter laget, som samlet spillere fra hele verden. Det norske landslaget vant til slutt 6-3.

For den danske ungjenta Isabell Nederby ble møtet ekstra spesielt. Hun spiller vanligvis på J16-laget til Ballerup-Skovlunde og scoret to av målene til Girls United.

Likevel var det møtet med de norske landslagsjente som gjorde mest inntrykk.

- Det var fantastisk å spille mot flere av de beste spillerne i Norge. Kjempemorsomt, sier Isaball Nederby etter kampslutt.

Aller mest så hun fram til å møte Røa-spiller og tidligere USA-proff Lene Mykjåland.

- Jeg spiller på aldersbestemte landslag i Danmark, men drømmer om å spille på A-landslaget etter hvert. Det er inspirerende å spille mot de norske jentene, sier Nederby.

- Veldig hyggelig Landslagsspiller Lene Mykjåland har kun deltatt i Norway Cup én gang tidligere. Hun strålte i comebacket på Ekeberg.

- Det er veldig hyggelig å være her. Masse folk og strålende sol. Da er alt perfekt. Denne vennskapskampen inneholdt alt, med mange mål og godt humør, sier Mykjåland.

Hennes beste Norway Cup-minne er en semifinaleplass.

- Jeg var rundt 12 år og spilte egentlig på et guttelag, men fikk lov til å være med jentene til Norway Cup og vi røk ut i semifinale. Det var litt surt, sier Mykjåland.

24-årige Mykjåland spilte i amerikanske Washington Freedom, men flyttet tilbake til Norge i september i fjor.