Danske konspirasjoner: - Fullstendig latterlig

Det kokte i Danmark etter at landet røk ut av EM. - Det er «far out», sier Ole Erevik om spekulasjonene som dukket opp i etterkant.

EKSPERT: Ole Erevik er tidligere landslagsspiller og jobber som håndballekspert i Viasat. Foto: NTB scanpix
EKSPERT: Ole Erevik er tidligere landslagsspiller og jobber som håndballekspert i Viasat. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

MALMÖ (Dagbladet): Tidligere i EM reagerte de norske spillerne på at Danmark nesten hadde fått en hjemmebanefordel uten å være arrangørland. Det danske landslaget har spilt sine kamper i Malmö - bare drøye 25 minutter i tog fra København - men da de gikk utpå banen til den siste gruppespillskampen torsdag kveld, var de allerede ute av mesterskapet.

For danskene var avhengige av islandsk seier over Ungarn tidligere på dagen. Det så lenge lovende ut, da Island gikk til pause med en 12-9-ledelse. I andre omgang kollapset imidlertid Danmarks nordiske nabo.

De danske spillerne hang med hodet da de kom utpå banen til kamp seinere på kvelden, og på tribunen satt knuste supportere. I ettertid har en rekke dansker spekulert i om Island tapte med vilje for å sende Danmark ut av EM.

Ut mot danskene

På sosiale medier florerte det med meldinger, hvor danskene gikk til angrep på Island, lagets spillere og deres trener. Island var allerede klar for hovedrunden, og mange mener de tapte mot Ungarn for å slippe Danmark seinere i mesterskapet.

Den tidligere norske landslagsspilleren, Ole Erevik, er bosatt i Danmark. Han jobber som ekspert for Viasat under mesterskapet, og er klokkeklar på hva han mener om de danske spekulasjonene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer