ANMELDT: Danske medier hevder Nicklas Bendtner er anmeldt etter en voldsepisode. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbløadet
ANMELDT: Danske medier hevder Nicklas Bendtner er anmeldt etter en voldsepisode. Foto: Hans Arne Vedlog / DagbløadetVis mer

Danske medier: Bendtner anmeldt for vold mot taxisjåfør

Episoden skal ha skjedd natt til søndag.

Det melder danske BT.

BT har snakket med kommunikasjonssjef i Dantaxi, Rasmus Krochin, som bekrefter at en av deres sjåfører er blitt overfalt. Politiet bekrefter også overfor avisa at de natt til søndag mottok en anmeldelse for vold mot en taxisjåfør. Men de kan ikke kommentere noe rundt gjerningsmannens identitet.

- Jeg kan bekrefte at det har vært et alvorlig overfall på en av våre sjåfører i natt. Sjåføren ligger på operasjonsbordet med brukket kjeve, opplyser kommunikasjonssjef i Dantaxi, Rasmus Krochin.

Han sier det er levert en anmeldelse, og ifølge kommunikasjonssjefen dreier det seg om Nicklas Bendtner (30).

- Vi er gjort kjent med at han var involvert i en episode i København natt til søndag. Vi jobber nå med å få fakta rundt saken, sier Rosenborgs daglige leder, Tove Moe Dyrhaug, til Dagbladet.

Bendtner er ikke i Åge Hareides Danmark-tropp som møter Wales i Nations League i kveld.

Dagbladet har også forsøkt å komme i kontakt med Krochin i det danske taxisselskapet, men foreløpig uten hell. Bendtners agent, Ivan Marko Benes, sier overfor BT at han ikke har noen kommentar til saken.