Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kastet døde rotter på fotballbanen:

Danske rottekastere utestengt etter råtten oppførsel

Utestenges fra Brøndby Stadion.

KASTET INN PÅ BANEN: Døde rotter ble kastet inn på banen under oppgjøret mellom Brøndby IF og FC København tidligere i år. Foto: Anders Kjærbye / NTB scanpix
KASTET INN PÅ BANEN: Døde rotter ble kastet inn på banen under oppgjøret mellom Brøndby IF og FC København tidligere i år. Foto: Anders Kjærbye / NTB scanpix Vis mer

De to personene som kastet døde rotter inn på banen i oppgjøret mellom Brøndby og FC København er identifisert og utestengt i ett år fra Brøndby stadion.

De to pøblene ble gjenkjent via videomateriale, og de er også begge honorert med 5000 kroner i bot for sin rotteaktige oppførsel.

– Vi er stadig ergerlig over at oppmerksomheten i kampen ble rettet mot de få som ikke klarte å oppføre seg ordentlig, og ikke mot selve kampen. Derfor er det tilfredsstillende at etterforskningen har gitt resultater, sier Brøndbys sportsdirektør Troels Bech.

Det er ennå ikke avgjort om Vestegnens Politi vil ta ut siktelse mot de samme to personene.

Episoden med rottene skjedde i 2. omgang av kampen som ble spilt 17. april. Gjestene FCK vant 1–0.

(©NTB)