IKKE ASSISTENT: Thomas Christiansen bekrefter at han ikke blir Pep Guardiolas assistent i Bayern. Foto: NTB Scanpix.
IKKE ASSISTENT: Thomas Christiansen bekrefter at han ikke blir Pep Guardiolas assistent i Bayern. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

Danskefødte Thomas var utpekt til å bli Guardiolas høyre hånd

Røper klubbvalg i morgen.

(Dagbladet): Pep Guardiola tar over stjernespekkede Bayern Munchen etter sesongen.

Etter å ha vunnet alt som kan vinnes i Barcelona, sa treneren stopp etter forrige sesong. Et hvileår er derimot nok for suksesstreneren.

Hvem som blir spanjolens assistenttrener er fortsatt uvisst. Danske og tyske medier har derimot spekulert kraftig i danskefødte Thomas Christiansen (39).

- Jeg har ikke bare et ønske om å jobbe med Pep i Bayern. Det ville være en drøm, sa Christiansen ifølge den tyske storavisa Bild.

Christiansen spilte i blant annet Barcelona, Villarreal, Bochum og Hannover som aktiv. Han fikk også to landskamper for Spania. Han la opp i 2006.

Nå bekrefter han at det ikke blir noe samarbeid med Guardiola.

- Det kommer ikke noe nytt om hvilket lag det blir innen fredag. Men jeg kan bekrefte at det ikke er Bayern Munchen, skriver Christiansen selv på Twitter, ifølge Ekstra Bladet.

Han har tidligere bekreftet at han nærmer seg en assistent-rolle i en klubb - men det blir altså ingen overraskende signering hos de tyske serielederne.