Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Danskene EM-drøm lever fortsatt

Slo Polen med ni mål.

DANSK JUBEL: Pernille Holst Holmsgaard jubler over dansk seier mot Polen i den første kampen i hovedrunden. Den danske drømmen om semifinale lever ennå.
DANSK JUBEL: Pernille Holst Holmsgaard jubler over dansk seier mot Polen i den første kampen i hovedrunden. Den danske drømmen om semifinale lever ennå. Vis mer

• Polen - Danmark 19-28 (9-9).

DEBRECEN (Dagbladet): Danmark fikk et skikkelig skudd for EM-baugen med tapet for Norge torsdag, men de danske piger kastet likevel ikke inn håndkleet i kampen om å bli en av fire semifinalister i dette mesterskapet.

Må vinne stre strake Og utgangapunktet kunne ikke vært klarere:

Danskene vinne alle sine tre kamper i hovedrunden, samtidig som de trenger hjelp fra Norge - som kan gi danskene en hjelpende hånd ved å vinne sine tre kamper i hovedrunden.

Danmark kom seg over det første hinderet på veien, med 28-19 seieren mot Polen i Debrecen nå i kveld.

Jevnt til pause Men det ble ingen walk in the park mot polakkene, som ikke har annet enn æren å spille for i hovedrunden. Med null poeng med seg fra gruppespillet var de sjanseløse på en semifinale uansett.

Lagene gikk til pause på stillingen 9-9, mens danskene dro i fra litt ut i andre omgang, og holdt betryggende avstand derfra og inn, selv om polakkene viste god moral.

Neste hinder for Danmark er vertsnasjonen Ungarn på mandag, deretter Spania på onsdag. De må vinne begge.

• Maria Fisker ble dansk toppscoer med seks mål.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media