Håndballjentene:

Danskene er forbanna før Norge-kampen, men Thorir bryr seg ikke

Landslagssjef Klavs Bruun Jørgensen skuffet over lite trening.

EM-KLAR: Trener Thorir Hergeirsson og de norske håndballjentene møter Danmark i EM-oppkjøringa i kveld. Før kampen er danskene misfornøyd med for lite trening sammen. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
EM-KLAR: Trener Thorir Hergeirsson og de norske håndballjentene møter Danmark i EM-oppkjøringa i kveld. Før kampen er danskene misfornøyd med for lite trening sammen. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet): Norge møter Danmark til håndballkamp i MøbelringenCup i Stavanger i kveld klokka 19.45 og fire-nasjonersturneringen er viktig i forberedelsene til EM som starter om ei drøy uke.

- Jo, ting ser bra ut. Men det kan alltid bli bedre, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson til Dagbladet.

Dagbladet møter landslagssjefen blant stoler, bord og sofaer inne hos håndballforbundets sponsor - Møbelringen - ved Stavanger.

Håndballjentene møter sterk motstand i Danmark, Frankrike og Russland på sørvestlandet denne uka, men danskene er derimot ikke helt fornøyd med oppladningen.

- Skudd i foten

Danmarks landslagssjef Klavs Bruun Jørgensen er rasende, ifølge dansk presse, på det han mener er elendig planlegging av Det europeiske håndballforbundet (EHF).

- De skyter seg selv i foten, sier Bruun Jørgensen til Ekstra Bladet.

Bakgrunnen for utbruddet er at landslagssjefen etterlyser flere treninger for landslaget. Dette var umulig på grunn av spillere som deltok i europacuper i helgen.

- Jeg skulle gjerne hatt tre treninger før denne turneringen (Møbelringen Cup). Jeg prøvde å kalle inn spillerne søndag, men det var umulig for alle. Vi var nødt til å endre flybilletter for at FC Midtjylland-spillere skulle få være med, sier Bruun Jørgensen .

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer