«Danskene har null forståelse for fotball»

FORNEBU (Dagbladet): Resultatet er historie, Morten Olsen har som vanlig talt nedlatende, danskene er reist hjem og Nils Johan Semb har stått opp dagen derpå. Til enda mer dansk skittkasting. Klart gubben blir forbannet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladets gjestespaltist Jesper Dahl Caruso, sportssjefen i Berlingske Tidende, ble i går enda en i rekken av dansker som påkalte den norske landslagssjefens irritasjon. Og det før frokost. Ja, for å si det som det var ble Nils Johan Semb forbannet. Ikke langsint, riktignok - bare spontant forbannet i noen sekunder på rad.

Over å ha blitt kalt for en fjellape enda en gang.

I sin gjestespalte i gårsdagens avis hyller Jesper Dahl Caruso Norges spillere. Han mener faktisk de er så gode at Norge absolutt burde være et av Europas fem beste landslag. Men så er det denne Nils Johan Semb, da - en mann Norges Fotballforbund bør skifte ut fortest mulig. Fordi gutter som Solskjær, Riise og Bakke og alle de øvrige elegante nordmennene «fortjener en fjellgaselle som trener - ikke en defensiv analytisk fjellape».

- Også det der er direkte ufint, sier Nils Johan Semb til Dagbladet. Akkurat som han kvelden før mente Morten Olsens utspill på pressekonferansen etter kampen var lavmål for hva en landslagstrener bør si om motstanderen. Men det har gått opp for ham nå - danskene gir seg ikke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer