TRENGER FLERE  KAMPER SAMMEN: Daniel Agger og Danmark måtte se to baller i eget nett mot Tyskland i august. Foto: AP/POLFOTO, Lars Poulsen
TRENGER FLERE KAMPER SAMMEN: Daniel Agger og Danmark måtte se to baller i eget nett mot Tyskland i august. Foto: AP/POLFOTO, Lars PoulsenVis mer

Danskene har sluppet inn 10 mål på seks kamper

Agger er bekymret.

||| Danmark har sluppet inn ti mål på de siste seks kampene. Samtidig har laget selv bare scoret fem ganger. Det bekymrer.

I morgen er Island motstander i EM-kvalifiseringen, et islandsk lag som hadde Norge i kne lenge på hjemmebanen Laugardalsvöllur, selv om Norge til slutt klarte å sikre en 2-1-seier.

Det danske midtforsvaret med Daniel Agger og Simon Kjær har et stort ansvar når det gjelder å snu den negative trenden til det danske landslaget, og Daniel Agger innrømmer at de to må lære hverandre bedre å kjenne.

- Vi har bare spilt sammen i seks kamper, og fortsatt gjenstår det litt før vi kjenner hverandres styrker og svakheter. Vi må også bli flinkere til å bruke innsiden av hodet for å rette på den negative trenden med for mange baklengsmål, sier Agger før kampen mot Island.

Kampen mellom Danmark og Island tirsdag blir danskenes første i EM-kvalifiseringen i år.

(NTB-Ritzau)