Danskene latterliggjør Stabæks gymsal

- Skal stoppe kjeften på dem, sier Nannskog.

FØLER SEG HJEMME: Bare Odd Grenland og RBK kan matche Stabæks hjemmeform i Tippeligaen, og i morgen har danske FC København grunn til å frykte gymsalen på Fornebu de også, om man skal ta Daniel Nannskog og Stabæk-spillerne på ordet.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
FØLER SEG HJEMME: Bare Odd Grenland og RBK kan matche Stabæks hjemmeform i Tippeligaen, og i morgen har danske FC København grunn til å frykte gymsalen på Fornebu de også, om man skal ta Daniel Nannskog og Stabæk-spillerne på ordet. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Stabæk - FC København direkte i livestudio fra kl. 20.45 i morgen!

FORNEBU (Dagbladet.no): Danskene har ikke mye til overs for Stabæk-stadionet som venter FC København i returoppgjøret i Champions League-kvaliken i morgen kveld.

Telenor Arena er allerede døpt «gymnastiksalen» i danske medier, kunstgresset har blitt diskutert siden før møtet i Parken, og det males med brede sorte strøk når danskene skal beskrive forholdene inne i Bærum-storstua.

- Ikke bare er underlaget av kunstgress, men selve banen er også under tak. Ergo kommer kampen på onsdag til å bli spilt inne i en meget stor hall - og det skulle etter sigende være en lite artig opplevelse. Skulle det bli sparket en «høyder», så må den ikke være mer enn 33 meter høy, for da treffer den taket i hallen, skriver FCK på sine hjemmesider, tilsynelatende mindre bekymret for norske langballer enn danskene har for vane.

Danske TV2 Sporten har sjekket forholdene med Stabæks kvinnelags danskeimport Maiken Pape, og hun gir visst danskene grunn til å bekymre seg for mer enn takhøyde og underlag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer