Danskenes verdensener slått ut i semifinalen

Fortsatt ingen Grand Slam-tittel for Caroline Wozniacki.

TAKK FOR FØLGET: Kinesiske Li Na blir ifølge NTB den første asiatiske Grand Slam-finalist etter semifinaleseieren over danske Caroline Wozniacki i Australia.Foto: SCANPIX/AP/Rob Griffith
TAKK FOR FØLGET: Kinesiske Li Na blir ifølge NTB den første asiatiske Grand Slam-finalist etter semifinaleseieren over danske Caroline Wozniacki i Australia.Foto: SCANPIX/AP/Rob Griffith Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Grand Slam-suksessen lar vente på seg for Caroline Wozniacki (20). Den danske verdenseneren står fortsatt uten en tittel i de fire store turneringene.

Flere kritikere mener Wozniacki ikke har gjort seg fortjent til posisjonen på toppen av verdensrankingen for kvinner siden hun ennå ikke har vunnet en Grand Slam-turnering.

I Australian Open håpet den danske tennisyndlingen at hun skulle gå til topps i en majorturnering for første gang, men torsdag måtte hun se seg slått av kinesiske Li Na i semifinalen.

Vendepunkt Li vant 3-6, 7-5, 6-3. Kineseren fikk en dårlig start på kampen og gjorde flere feil mot sin danske motstander. Men i andre sett misbrukte Wozniacki en matchball på stillingen 5-4, og det ble vendepunktet i kampen.

Da hun ble spurt om hva som inspirerte henne til ikke å gi opp, svarte Li raskt:

- Prispengene!

- Jeg var selvfølgelig nervøs før semifinalen, og jeg hadde ikke en god kveld i går. Mannen min snorker, og jeg våknet hver time, smilte 28-åringen.

Li ble den første asiatiske kvinnen som er klar for finale i en Grand Slam-turnering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer