BEHOLDER DRAKTENE: Lionel Messi bytter drakt med Atlético Madrids Arda Turan. Mange av dem ender opp på utstilling i huset hans. Foto: AP Photo/Andres Kudacki/NTB Scanpix
BEHOLDER DRAKTENE: Lionel Messi bytter drakt med Atlético Madrids Arda Turan. Mange av dem ender opp på utstilling i huset hans. Foto: AP Photo/Andres Kudacki/NTB ScanpixVis mer

Danskens svar på Messis skrytesamling: - Tvunget til å henge opp denne nå

Lionel Messi viste fram stor draktkolleksjon. 

(FourFourTwo): Da Lionel Messi stolt viste fram draktkolleksjonen sin på Instagram for to dager siden, kunne du se at den ene drakta hadde tilhørt danske Nicolai Boilesen (25).

Den tidligere Ajax-spilleren byttet drakt med Messi etter en Champions League-kamp i 2013, og Boilesen har blitt gjort oppmerksom på at den argentinske superstjernen fant plass til drakta hans som en del av utstillingen.

«'Tvunget' til å henge denne opp på veggen nå», skrev Boilesen på Twitter, med et bilde av seg selv og drakta til Messi.

Boilesen har tidligere snakket om draktbyttet.

- Det var helt tilfeldig at jeg var i nærheten av ham da fløytesignalet gikk. Han ville bytte, men på innsiden. Til slutt fikk jeg drakta av lagleder Herman Pinkster, uttalte Boilesen ifølge Goal.com.

Det er stikk i strid med det Messi selv skal ha uttalt til spanske Invictos.

- Jeg spør ikke om å bytte trøyer. Jeg spurte én gang.. jeg spurte Zidane, hevder Messi, som skal ha spurt Zidane om å bytte drakt helt tilbake i 2005.

- Jeg spør aldri om trøyer. Dersom det er en argentiner på laget, så bytter jeg med en argentiner. Og hvis ikke, og det er noen andre som spør meg, så bytter jeg. Hvis ikke så ser jeg ikke etter noen å bytte med, sier Messi videre.

Blant dem som er å finne i Messis kolleksjon er navn som Henry, Raul, Casillas, Totti, Nedved, Lahm, Agüero og Touré.

"Forced" to put this on the Wall now 😉😁 #thebesttoeverdoit💯 #idonthaveafancyfloor 😜

A post shared by Nicolai Boilesen (@boilesen) on

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

l