Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dansløven Carew skaper rabalder

John Carew er blitt kasteball i kampen om presidentvervet i Valencia. Bakgrunnen er et påstått diskotekbesøk.

Francisco Roig, som er presidentkandidat og fotballklubbens største aksjonær, hevder at Carew var på diskotek til klokka sju om morgenen torsdag i forrige uke, tre dager før kampen mot Racing Santander. Selv om et så sent diskotekbesøk er imot alle interne regler, så er det mest pikante i saken at diskoteket eies av Valencias nåværende president Jaime Ort].

Roigs anklage er at Ort] bruker Valencia-spillerne som trekkplaster for det populære diskoteket, og at spillerne oppholder seg der langt ut over reglementær leggetid. Denne uken var Carew iallfall våken lenge nok til å svare for seg i radioprogrammet «El Larguero» (Tverrliggeren), som begynner ved midnatt.

På førsteklasses spansk forsvarte han seg mot Roigs beskyldninger ved å si at han ikke ville argumentere på et så lavt nivå, og at «ingen spillere er så dumme at de går på disko to-tre dager før en kamp». Også Valencias kaptein, målmannen Santiago Cañizares, har forsvart den norske spissen offentlig.

- Problemet med natteranglere blant spillere ble løst for mange år siden. Ingen spillere, Carew inkludert, bryter klubbens regler om hva man kan tillate seg i fritiden, sier Cañizares.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media