Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Darci kjæreste med treneren

Askers amerikanske venstreback Darci Borski (24) og trener Tomi Markovski (32) er samboere. I dag vil kjæresteparet vinne cupfinalen.

-  Det var utrolig surt å ryke 0- 2 for Røa i den siste seriekampen. Tapet gjorde at vi gikk glipp av bronsemedaljen, som havnet i Fløya. Nå får vi vinne cupfinalen i stedet, sier en sprudlende opplagt Darci Borski.

Ingen av de to synes det er noe problem å ha samboeren som trener/spiller.

-  Tomi er en rettferdig og god coach. Håpet er å kunne vinne cupfinalen sammen. Vi har bra nok mannskap, men må fungere optimalt i samtlige 90 minutter. Mot Røa holder det ikke å bare lykkes innimellom, sier Darci Borski til Dagbladet.

Anvendelig

Hjemme i Philadelphia er hun mest kjent som spiss og storscorer.

SPORT PÅ TV

Kvinnenes cupfinale
Asker- Røa
I dag på NRK 1 kl.14.40

-  Darci er en veldig god avslutter som kan spille overalt på banen. I cupfinalen i dag er hun venstreback. Hun er like bra med begge bein, har vært toppscorer på collegelaget og lagd ett mål i den amerikanske proffligaen, sier Tomi Markovski.

Selv har han vært i to cupfinaler før, og tapt begge.

-  Da var jeg trener for juniorlaget til Stabæk. Selv om Røa er favoritt i dag, håper jeg alle gode ting er tre. Vi har til gode å score mot «Dynamite Girls» denne sesongen, men lover at det ikke blir målløst i cupfinalen, sier Tomi Markovski.

Ledig på markedet

Til daglig jobber han i 75 prosent stilling på Norges Toppidrettsgymnas (NTG). Årets sesong er hans siste som trener for Asker-jentene. Kjæresten Darci reiser hjem til familien i Philadelphia til uka.

-  For meg er det helt åpent hvem jeg skal trene neste år, sier Tomi Markovski.

-  Jeg har planer om å komme tilbake i februar, og vil gjerne fortsette i Asker. Men jeg trenger en jobb, sier Darci Borski som har Zidane som favorittspiller, Manchester United som favorittlag og politikk som favoritthobby.

-  Kerry-tilhenger

-  Politikken har jeg fått med meg hjemmefra. Pappa Robert var kongressmann for demokratene i 20 år. Jeg håpet inderlig at John Kerry skulle vinne valget, og var kjempeskuffet da det ble klart at George W. Bush fortsetter som president, sier Darci Borski.

GLADE FINALISTER: - Ingen problemer å være samboere og spiller/trener, sier kjæresteparet Darci Borski og Tomi Markovski.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media