Dårlig dag for «Flola»

LONDON (Dagbladet): Chelsea-Sheffield W. 1-1. - En elendig kamp, sier Tore André Flo og rister på hodet. Og med god grunn. Radarparet «Flola», som Chelsea-fansen kaller Tore André Flo og Gianfranco Zola, fungerte ikke i det hele tatt i går.

Forventningene til Flo og Zola er skyhøye i Chelsea. Og alt startet rosenrødt også i går. Laget spilte seg fram til sjanse etter sjanse, og etter bare 26 minutter var Flo og Zola der de skulle.

Babyaro kom seg til sidelinja, slo over og Flo forstyrret keeper nok til at ballen gikk til umarkerte Zola. Hans heading var knallhard og ustoppelig: Oppskriftsmessig 1-0 til Chelsea.

Men etter scoringen tok Chelsea fri, og Sheffield Wednesday anført av en glimrende Petter Rudi kom sterkere og sterkere. Utlikningen kom ved spissen Andy Booth, etter at Petter Rudi hadde åpnet hele Chelsea-forsvaret.

- Vi fikk ikke en millimeter plass, og vi skal være glade for det poenget vi fikk. Men vi må vinne slike kamper skal vi vinne ligaen, sier Tore Andréé Flo til Dagbladet.

Gikk sur

Zola og Flo gikk etter hvert sure, og Chelsea skapte lite eller ingenting utover i kampen.

- Dette var mildt sagt kjedelig, sier Tore André Flo.

Petter Rudi ble av ekspertene kåret til kampens store spiller. Petter har utviklet seg mye denne sesongen. Han jobber enormt, tar både offensivt og defensivt ansvar og har droppet de tradisjonelle pausene.

- Jeg var vært i toppform i hele år, og jeg har kanskje aldri vært bedre. Tidligere var det viktig for meg å spille sentralt, nå er jeg like fornøyd med å spille på flanken, sier Petter Rudi.

Petter Rudi er blitt en moden fotballproff. Han tar ansvar, og har utviklet den defensive delen av spillet sitt.

- Det er laget som teller, og noen ganger lykkes man bedre defensivt enn offensivt. Det gikk knallbra mot Chelsea, og vi kunne faktisk vunnet etter vår gode 2. omgang, sier Rudi.

I ENGLAND