Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dårlig mottakelse for Keegan

Ansettelsen av Kevin Keegan som midlertidig sjef for det engelske landslaget i fotball, får ikke noen god mottakelse i engelske aviser i dag. Framtiden er fortsatt usikker for England, slår avisene fast.

Hardest i kritikken Keegan er The Guardian: På forsiden advarer avisen at FA må slutte med å stole på «gårsdagens menn» og at man burde finne en sjef som tenker i nye baner.

- Fotballforbundet synes å ville gå tilbake til fortiden ved å velge Kevin Keegan. Keegan, i likhet med Glenn Hoddle, kommer fra en generasjon hvor altfor mange sluttet i skolen i for tidlig alder, skriver avisen som tydelig etterlyser langt større kompetanse hos en framtidig landslagstrener.

- For en farse, lyder den sinte overskriften til The Express. Det at Keegan ikke ville ha landslagsjobben lenger enn til juni var til stor skuffelse for FA, skriver avisen. FA hadde håpet at han ville skrive under for fire år.

- Keegan knuser våre hjerter igjen! Det er tabloid-avisen The Suns overskrift på siste side.

Den fjerde mann

The Mirror klager over at FA allerede nå må starte jakten på en erstatter for erstatteren, og konstaterer at det engelske landslaget i så fall vil ha spilt under fire forskjellige sjefer i løpet av et halvt år. Avisen opplyser også at det var splittelse innen FA om utvelgelsen av Keegan.

- Noen medlemmer er forarget over tanken på å utpeke menn som er over den normale pensjonsalder, skriver avisen.

Den usikre framtiden til det engelske landslaget blir også delt av The Daily Telegraph.

- Akkurat når engelsk fotball trenger stabilitet som mest, virker usikkerheten enda større. Mens man i Englands garderobe skriker etter en fast ledelse, dukker det opp en vikar i døren.

(NTB-AFP)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media