Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dårlig nytt for Grini

I går ble Kjersti Grini kneoperert i Brøndby i København. Etterpå fikk hun den nedslående beskjeden om at hun må holde seg borte fra håndballen i minst 6- 8 måneder. Kanskje for alltid.

Ikast/Bording-spilleren var under kniven hos lege Eilif Larsen på Gildhøj Klinikk i går, og det ble oppdaget to alvorlige bruskskader i kneet. Korsbåndskaden, som har holdt Norges tidligere landslagskaptein utenfor banen i ni måneder, var altså ikke det store problemet.

- Dette var ikke gode nyheter, nei, sier Kjersti Grini til Dagbladet. - Jeg ble veldig overrasket da legen fortalte om bruskskadene.

Legen skeptisk

Kjersti innrømmer at legen var veldig skeptisk til bruskskadene, i tillegg tror han ikke at hun noen gang kommer tilbake til håndballen.

- Det er vanskelig å si noe sikkert bare timer etter operasjonen, sier Kjesrti. - Men jeg blir bare gær'n i hue av å tenke åtte måneder framover.

Hun har så smått begynt å tenke på andre ting å drive med i livet framover, men sier at ordet jobb høres grusomt ut. Håndballivet har gitt Norges exlandslagskaptein mye.

- Kontrakten med Ikast går ut til sommeren, sier Kjersti. - Men jeg vet ikke om jeg reiser tilbake til Norge.

Trives I Danmark

Aller mest håper Kjersti på flere sesonger med håndball. Hun stortrives i Danmark og klubben og er ikke fremmed for å jobbe i støtteapparatet i Ikast.

- Vi får se, jeg har mange baller i lufta, sier Kjersti Grini til Dagbladet. - Men nå får jeg først og fremst ta vare på helsa - eller det som er igjen av den.

I januar i år forsøkte Kjersti seg sammen med spillerne i Ikast, men kneet hovnet fort opp. Likevel spilte hun Champions League-kampen mot Hypo Niederösterreich 14. februar. Nå kan karrieren være over for en av Norges beste spillere noen gang.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media