Dårlig nytt for konkurrentene. Kjetil Jansrud er i rute: - Jeg har et knepp til her og der

- Var ganske spent.

I RUTE: Kjetil Jansrud viser at gullformen ikke har forsvunnet etter torsdagens portsmell. I dag dundret han inn til en andreplass på utfortreninga. Foto:  AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI
I RUTE: Kjetil Jansrud viser at gullformen ikke har forsvunnet etter torsdagens portsmell. I dag dundret han inn til en andreplass på utfortreninga. Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BEAVER CREEK (Dagbladet): Fra startnummer 18 kjørte Kjetil Jansrud inn til det som da var bestetid på dagens utfortrening. I ettertid kom Brice Roger inn og slo nordmannen, men storfavoritten var veldig godt fornøyd med gjennomkjøringa etter den stygge skuldersmellen i går.

- Jeg blir ikke helt frisk på en dag, men det har blitt mye bedre, sier han ettermålgang.

Bedre enn fryktet I går sa Jansrud at han neppe kom til å stake seg ut fra toppen av løypa for å spare skulderen for ytterligere påkjenninger. Den planen hadde endret seg til i dag, og 29-åringen tok tre dype skøytetak ut fra start.

- Jeg visste at det kom til å være litt vondt å stake, men det er ikke mulig å forverre noen skade. Det var ikke optimalt, og jeg hadde ikke full kraft, men det var langt bedre enn jeg fryktet i dag tidlig, sier han.

Og akkurat stakingen, som er en av Jansruds største styrker, er ekstra viktig i Birds of Prey-løypa. På toppen er det et langt gliparti på nesten 30 sekunder.

- Var spent Alt i alt fikk fartskongen mange av de svarene han ville ha etter dagens gjennomkjøring. Frykten var at smertene skulle være så store at de forstyrret ham i kjøringa. Det gjorde den ikke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.