Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mohamed Elyounoussi har pådratt seg en skade

Dårlig nytt for Lagerbäck

Drøye tre uker før den viktige EM-kvalifiseringskampen mot Serbia er Mohamed Elyounoussi igjen skadd.

SKADET: Mohamed Elyounoussi under pressetreff før landskampene mot Spania og Romania.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
SKADET: Mohamed Elyounoussi under pressetreff før landskampene mot Spania og Romania. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

25-åringen var ikke å se da Celtic spilte seg fram til semifinale i den skotske cupen med 1-0-seier over St. Johnstone søndag. Etter kampen kom forklaringen.

I et intervju på radioprogrammet BBC Sportsound , gjengitt av nettstedet 67hailhail.com , bekreftet Celtic-trener Neil Lennon at nordmannen har pådratt seg en strekkskade.

TALENT: Martin Ødegaard og Alexander Isak er en fryktet duo i spansk fotball. I denne videoen viser de at de kan gjøre andre ting sammen også. Vis mer

- Elyounoussi pådro seg en strekk i låret i går, så han kunne ikke spille, sa Lennon.

Omfanget av 25-åringens skade er ikke kjent.

Uansett kommer lårtrøbbelet svært ubeleilig for landslagsprofilen. Ikke bare er viktige oppgaver med det norske landslaget under oppseiling, men østfoldingen var også akkurat tilbake på banen etter andre skadeproblemer.

Elyounoussi pådro seg en fotskade i november og mistet tre måneder med kamper. Først i begynnelsen av forrige måned gjorde han comeback.

- Det har vært noen tøffe måneder, men nå er jeg endelig tilbake og kan gjøre det jeg elsker, skrev 25-åringen på sin Instagram-profil i forbindelse med comebacket.

Fortsatt foreligger det heller ingen avklaring rundt hans fotballframtid. Elyounoussi er utlånt til Celtic fra Southampton ut inneværende sesong.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!