Dårlig nytt

Manchester United-midtstopper Eric Bailly fikk en solid smell i går kveld. Etterpå avslørte Ole Gunnar Solskjær skader på tre andre nøkkelspillere. Om ei uke venter Liverpool.

SKADETRØBBEL: Ole Gunnar Solskjær. Foto: NTB
SKADETRØBBEL: Ole Gunnar Solskjær. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Manchester United - Watford 1-0

Ole Gunnar Solskjær gjorde ni forandringer mot Watford i FA-cupen i går kveld. Det endte med 1-0-seier og avansement til fjerde runde.

Men det tette kampprogrammet ser ut til å koste Manchester United dyrt. Midtstopper Eric Bailly krasjet med keeper Dean Henderson og måtte ut før pause.

Se video under.

På en digital pressekonferanse seint i går kveld ble Solskjær spurt om hvorfor ikke Paul Pogba, Victor Lindelöf og Luke Shaw var i troppen. Journalister på Old Trafford antok at manageren ville hvile dem, men fikk et overraskende svar:

- De er skadet.

- Alle tre er skadet?

- Ja.

Det ble ikke oppgitt hvilke skader det dreier seg om. Men for Pogba - som har spilt flere gode kamper i det siste - er dette et slag i ansiktet. Han har tidligere vært ute lenge på grunn av en ankel.

Lindelöf har tradisjonelt slitt med ryggen. Shaw pådro seg en hamstringsskade i høst, og kan være plaget av dette fortsatt.

Solskjær opplyser at Bailly unngikk hjernerystelse da han kolliderte med keeper Henderson. Men det vil bli foretatt videre undersøkelser i dag.

- Godt jobbet av laget som gikk videre i FA-cupen. Jeg er OK. Det var bare en smell, skriver Bailly på Twitter.

Han ble tatt av banen rett før pause. Inn kom Harry Maguire, som knapt hadde rukket å varme opp.

Scott McTominay - kaptein for kvelden - scoret Uniteds vinnermål etter fem minutter.

Se video over.

Laget møter Burnley tirsdag. Neste søndag er Liverpool motstander.

Spørsmålet er hvor raskt Solskjær får de skadde spillerne tilbake.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer