- TAKK FOR DEN, KOMPIS: Angel di Maria (t.h) takker Zlatan Ibrahimovic (t.v.) for pasningen i forkant av sin 2-0-scoring. Zlatan scoret selv 3-0-målet da PSG slo Guingamp 3-0 i den franske toppserien i går kveld. Charles Platiau / Reuters / NTB Scanpix
- TAKK FOR DEN, KOMPIS: Angel di Maria (t.h) takker Zlatan Ibrahimovic (t.v.) for pasningen i forkant av sin 2-0-scoring. Zlatan scoret selv 3-0-målet da PSG slo Guingamp 3-0 i den franske toppserien i går kveld. Charles Platiau / Reuters / NTB ScanpixVis mer

- Dårlig selvtillit? Det har jeg ikke hatt på 15 år

I går scoret Zlatan sitt første PSG-mål på nesten fire måneder.

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic scoret sitt første for sesongen da Paris Saint-Germain slo Guingamp 3-0 i den franske toppserien i går kveld.

I tillegg til at han punkterte kampen med 3-0-scoringen sju minutter før full tid, så la svensken opp til Javier Pastores 1-0-scoring og Angel di Marias 2-0-mål.

Hva har skjedd med Ibra? Det var litt av et tilsvar til PSG-manager Laurent Blanc, som så seint som mandag hevdet at klubbens svenske superstjerne ikke var i sin beste form for tiden.

Fransk presse har også hakket på Zlatan og hevdet at han spiller helt uten selvtillit. Etter at PSG spilte 1-1 borte mot Reims i forrige serierunde, så skrev L'Equipe følgende:

«Hva har skjedd med Ibra? Han har ikke gjort mål på 421 minutter, fordelt på sesongens ulike turneringer. Hans lengste måltørke siden han kom til Paris er 461 minutter - mellom august og november 2014.»

- Det føles personlig Overfor svenske Aftonbladet tok han til motmæle mot kritikken etter gårsdagens oppvisning:

- På 15 år har jeg aldri hatt problemer med selvtilliten. Om man gjør ting rett, så kommer også resten.

- Det de skriver her føles litt personlig, men det er ikke noe jeg bryr meg om, jeg vil ikke gjøre dem viktige. Den dagen jeg gjør dem (franske journalister) viktige, så slutter jeg, sa Zlatan Ibrahimovic til Aftonbladet.

- Han har det fortsatt! Etter scoringen i går kveld var overskriftene derimot langt hyggeligere for svensken.

• «Endelig gjorde Zlatan mål», skrev Le Parisien.

• «Som han selv sa etter kampen: Han har det fortsatt!» skrev L'Equipe.

Misset straffe Zlatan burde kronet en god kveld med sitt andre for sesongen også, da PSG fikk straffe tre minutter før full tid. Guingamps danske keeper Jonas Lössl reddet derimot Zlatans forsøk fra krittmerket.

Paris Saint-Germain topper tabellen med 17 poeng på sju kamper, fire poeng foran Rennes og Saint-Étienne.

De spiller begge i kveld og kan ta seg opp i ryggen på PSG.

Sju på tre uker Å få Zlatan tilbake i målprotokollen er viktig for PSG, som nå går inn i en meget hektisk periode, med sju kamper på tre uker.

Overfor Aftonbladet antyder Zlatan at han nok kommer nok til å stå over noe, ettersom han ikke er helt i fysisk toppform ennå.

- Det kjennes bedre, men det kommer mange kamper nå, så det må balanseres litt.