- Dårlig selvtillit? Det har jeg ikke hatt på 15 år

I går scoret Zlatan sitt første PSG-mål på nesten fire måneder.

- TAKK FOR DEN, KOMPIS: Angel di Maria (t.h) takker Zlatan Ibrahimovic (t.v.) for pasningen i forkant av sin 2-0-scoring. Zlatan scoret selv 3-0-målet da PSG slo Guingamp 3-0 i den franske toppserien i går kveld. Charles Platiau / Reuters / NTB Scanpix
- TAKK FOR DEN, KOMPIS: Angel di Maria (t.h) takker Zlatan Ibrahimovic (t.v.) for pasningen i forkant av sin 2-0-scoring. Zlatan scoret selv 3-0-målet da PSG slo Guingamp 3-0 i den franske toppserien i går kveld. Charles Platiau / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic scoret sitt første for sesongen da Paris Saint-Germain slo Guingamp 3-0 i den franske toppserien i går kveld.

I tillegg til at han punkterte kampen med 3-0-scoringen sju minutter før full tid, så la svensken opp til Javier Pastores 1-0-scoring og Angel di Marias 2-0-mål.

Hva har skjedd med Ibra? Det var litt av et tilsvar til PSG-manager Laurent Blanc, som så seint som mandag hevdet at klubbens svenske superstjerne ikke var i sin beste form for tiden.

Fransk presse har også hakket på Zlatan og hevdet at han spiller helt uten selvtillit. Etter at PSG spilte 1-1 borte mot Reims i forrige serierunde, så skrev L'Equipe følgende:

«Hva har skjedd med Ibra? Han har ikke gjort mål på 421 minutter, fordelt på sesongens ulike turneringer. Hans lengste måltørke siden han kom til Paris er 461 minutter - mellom august og november 2014.»

- Det føles personlig Overfor svenske Aftonbladet tok han til motmæle mot kritikken etter gårsdagens oppvisning:

- På 15 år har jeg aldri hatt problemer med selvtilliten. Om man gjør ting rett, så kommer også resten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.