Dårlig start for Vålerenga

Vålerenga fikk en dårlig start på oppholdet i Bucuresti. Da laget ankom flyplassen i den rumenske hovedstaden manglet de sju kolli med utstyr, og den planlagte treningen ble veldig amputert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Før noen fikk vite hvor det forsvunnede utstyret var, stilte Rapid velvillig opp med treningsutstyr til Vålerenga-spillerne. Heldigvis hadde de fått beskjed om å ta med seg sitt personlige utstyr, som fotballstøvler og leggskinn, i håndbagasjen. Nettopp med tanke på at noe slikt kunne skje.

Dagens trening ble gjennomført noe forsinket, og og det så ikke ut til å virke inn på spillerne.

Regntung bane

- Så lenge de har sitt personlige utstyr, er det ingen fare. Det er det samme hva slags drakter vi spiller i, men vi håper at utstyret blir sporet opp slik at vi får det til kampen, sa VIFs daglige leder Anders Krystad.

Det var uklart om utstyret i de sju kassene var med flyet fra London til Bucuresti eller om det ble stående igjen på Gatwick.

Problemene sluttet likevel ikke der. Det var meningen at spillerne skulle trent på kamparenaen Giulesti stadion, men kraftig regnvær tidlig på dagen ødela planene. Det endte med at spillerne gjennomførte en ti minutters inspeksjon av banen etter treningen, som foregikk på Rapids treningsanlegg utenfor Bucuresti.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer