Dårlig start for Vålerenga

Vålerenga fikk en dårlig start på oppholdet i Bucuresti. Da laget ankom flyplassen i den rumenske hovedstaden manglet de sju kolli med utstyr, og den planlagte treningen ble veldig amputert.

Før noen fikk vite hvor det forsvunnede utstyret var, stilte Rapid velvillig opp med treningsutstyr til Vålerenga-spillerne. Heldigvis hadde de fått beskjed om å ta med seg sitt personlige utstyr, som fotballstøvler og leggskinn, i håndbagasjen. Nettopp med tanke på at noe slikt kunne skje.

Dagens trening ble gjennomført noe forsinket, og og det så ikke ut til å virke inn på spillerne.

Regntung bane

- Så lenge de har sitt personlige utstyr, er det ingen fare. Det er det samme hva slags drakter vi spiller i, men vi håper at utstyret blir sporet opp slik at vi får det til kampen, sa VIFs daglige leder Anders Krystad.

Det var uklart om utstyret i de sju kassene var med flyet fra London til Bucuresti eller om det ble stående igjen på Gatwick.

Problemene sluttet likevel ikke der. Det var meningen at spillerne skulle trent på kamparenaen Giulesti stadion, men kraftig regnvær tidlig på dagen ødela planene. Det endte med at spillerne gjennomførte en ti minutters inspeksjon av banen etter treningen, som foregikk på Rapids treningsanlegg utenfor Bucuresti.

(NTB)