Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dårlig start på LPGA-turnering for Tutta

Får ikke spillet til å sitte.

DÅRLIG START: Suzann Pettersen (33) får ikke spillet til å sitte under LPGA-turneringen i Florida. Torsdag hadde golfstjernen nok en svak dag. Foto: Chris Trotman/Getty Images/AFP
DÅRLIG START: Suzann Pettersen (33) får ikke spillet til å sitte under LPGA-turneringen i Florida. Torsdag hadde golfstjernen nok en svak dag. Foto: Chris Trotman/Getty Images/AFP Vis mer

Suzann Pettersen (33) får ikke spillet til å sitte under LPGA-turneringen i Florida. Torsdag hadde golfstjernen nok en svak dag.

Tutta får dermed mer enn nok med å kvalifisere seg for de to siste rundene. Hun gikk annenrunden tre slag over par. Totalt er hun fem over.

Pettersen åpnet med én birdie og to bogeyer på de første ni hullene (begynte på hull 10), og etter vending ble det tre nye bogeyer mot bare én birdie.

Under åpningsrunden slet 33-åringen med å treffe greenene, mens det var puttingen som ødela torsdag. Hele 36 ganger brukte Tutta putteren, og da blir det umulig å få et godt resultat.

Med fem over par totalt er Tutta sannsynligvis ikke kvalifisert for spillet fredag og lørdag, men det var fremdeles ikke avgjort torsdag etter at spillet ble stoppet på grunn av mørke. Runden fortsetter fredag.

(NTB)