- Dårlige odds, men vi kan vinne kampen

Søndagsturen din kan redde liv.

(Dagbladet.no) Søndag om ei drøy uke kan du gå årets viktigste søndagstur. Hvis du tar med deg ei bøsse og ringer på noen dører, kan du være med på å utgjøre en forskjell for dem som trenger det mest.

Årets tv-aksjon er tildelt Unicef Norge og pengene går til barn som er berørt av hiv og aids.

Ole Gunnar Solskjær har spilt mange tøffe kamper i sin karriere. Nå er han engasjert i en helt annen kamp.

- Kampen mot hiv og aids kan og må vinnes. For å klare det må vi spille på samme lag. Oddsen er tilsynelatende dårlig, men hvis vi står sammen kan vi snu utviklingen, sier Solskjær.

Medisin og info

Unicef-ambassadøren og den tidligere Manchester United-spilleren har sett mye nød på sine reiser rundt i verden.

- Selv om vi i dag kan unngå at hiv smitter fra mor til barn blir de fleste barn som dør av aids smittet i av moren sin. Hvis mødrene får medisin og informasjon, kan vi gi flere barn en god start på livet, sier Solskjær.

Nå kan du melde deg som bøssebærer her på Dagbladet.no. Da deltar også klubben du støtter i NM i bøssebærerverving, hvis du markerer hvilken klubb du representerer.

OPPFORDRER DEG TIL Å GI: Ole Gunnar Solskjær har takket for seg på fotballbanen. Han har lenge vært Unicef-ambassadør og nå ber han om støtte til hiv- og aids-kampen. Foto: LARS EIVIND BONES
OPPFORDRER DEG TIL Å GI: Ole Gunnar Solskjær har takket for seg på fotballbanen. Han har lenge vært Unicef-ambassadør og nå ber han om støtte til hiv- og aids-kampen. Foto: LARS EIVIND BONES Vis mer

• Her kan du registrere deg

• Send oss også ei vennelenke - og du kan vinne et videokamera og et klubbesøk med Kjetil André Aamodt.

- Dårlige odds, men vi kan vinne kampen
- Dårlige odds, men vi kan vinne kampen
TØFF KAMP: Ole Gunnar Solskjær mener at kampen mot hiv og aids kan vinnes.