Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Darwin (35) vant 5 mill på 24 sekunder

Beholdt roen foran fullsatt sal.

(Dagbladet.no): 8,6 millioner mennesker hadde meldt seg på til hockey-konkurranse i Vancouver Canucks hjemmearena General Motors Place onsdag.

Bare 35 år gamle Darwin Head fikk muligheten.

Dersom Darwin i løpet av 24 sekunder klarte å sende minst 15 pucker inn i hockeymålet fra motsatt blueline, ville han vinne en sjekk på én million kanadiske dollar, i tillegg til en helt ny bil.

Med seg på tribunen hadde Head fått med seg alt som kunne krype og gå av familie og venner, og da det endelig ble konkurransetid i en pause i kampen mellom Canucks og Colorado Avalanche, var det nesten som om hjemmelaget hadde scoret.

Head holdt hodet kaldt, og sendte de 15 tiltrengte puckene inn i målet på motsatt side.

Og da den entusiastiske speakeren godkjente forsøket over høyttaleranlegget, var det tid for ekte jubel.

Trebarnsfaren, som til daglig jobber på et sagbruk i Vancouver, gliste som en million dollar og strakk armene mot toppen av domen i GM Place.

Omgitt av kona og ungene kunne han motta sjekken som uansett sikrer ham og hans etterkommere sesongbilletter til Canucks i all overskuelig framtid.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media