- Datt som om de har sett på både den ene og andre ligaen i Europa

Belsvik rasende etter Høiland-filming.

(Dagbladet): Sandnes Ulf - Stabæk 2-1

Sandnes Ulf tok sin første seier i Tippeligaen da Stabæk ble slått 2-1 søndag kveld.

Men seieren kom ikke uten kontroverser.

Stabæk-trener Petter Belsvik var etter kampen rasende. Han mente Sandnes-spillerne la seg lett.

- Sandnes Ulf-spillerne datt som om de har sett på både den ene og andre ligaen i Europa. Når det er slik, må jeg dessverre be spillerne mine falle i slike situasjoner, sier han ifølge Stavanger Aftenblad.

Han var spesielt skuffet over Sandnes Ulf ble tildelt. Tommy Høiland falt noe lett i en løpsduell med Tor Marius Gromstad, gikk i bakken og fikk straffe.

- Vi blir snytt for et straffespark da Franck Boli blir tatt i 1. omgang, men dessverre viser det seg at spilleren må falle for å få straffespark. Derfor stiller jeg spørsmålet: Må en spiller falle for å få straffespark, spurte Belsvik retorisk.

Tommy Høiland bedyrer sin uskyld på Twitter.

- Til dere som påstår at jeg filmet, her er bildet viser at jeg blir revet ned, skriver Høiland og linker til en Stavanger Aftenblad-artikkel med bilde av situasjonen.

Det beviser kjøper imidlertid ikke TV 2-ekspert Henning Berg.

- Da må man frem med lupe i så fall. Du kan kanskje se venstrehånden til Gromstad på venstre arm til Høiland, men han trenger ikke å falle sånn med beina. Hvis du blir revet i armen og begge beina går i svalestup allerede før - det er unødvendig, sa Berg på «Fotballkveld».

Til Stavanger Aftenblad sier Høiland:

- Stabæks forsvarer er på etterskudd. Jeg er både kjappere i beina enn ham, og litt kjappere i hodet når jeg oppfatter situasjonen, sier Høiland bestemt.