Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Davenport slått og utpsyket i natt

Dobbel nedtur.

Først tapte Lindsay Davenport doublefinalen i Australian Open. Så gikk singlemotstander Serena Williams ut og hevdet hun er bortimot umulig å slå.

I morgen står Davenport og Williams ansikt til ansikt i tenniscourten for å gjøre opp om singletittelen i Australian Open. Dagen før fikk Davenport bank i første tittelforsøk sammen med landsvenninnen Corina Morariu.

Russiske Svetlana Kuznetsova og australske Alicia Molik feide de 15. seedede amerikanske jentene av courten med seier 6-3, 6-4 i løpet av 56 minutter fredag. Vinnerduoen spilte sin første Grand

Alene er Davenport toppseedet. Det hjelper ikke i det hele tatt, ifølge lørdagens finalemotstander, Serena Williams.

- Jeg tror fullt og fast på at når jeg spiller på mitt beste; når jeg server bra, når jeg slår godt og når jeg faktisk ikke begår 50 feil utpå der, er det nærmest umulig å slå meg, sa lillesøster Williams.

Om hun er på sitt beste mot Davenport, vil tiden vise. I semifinalen mot Maria Sjarapova ble Serena registrert med 53 feil.

Det kan hun neppe tillate seg selv mot Lindsey Davenport.

(©NTB)

RUSSISK-AUSTRALSK SEIER: Davenport og makker Morariu fikk fat. Svetlana Kuznetsova og australske Alicia Molik kunne heve doublepokalen i Australian Open. Foto: SCANPIX/REUTERS
RUSSISK-AUSTRALSK SEIER: Davenport og makker Morariu fikk fat. Svetlana Kuznetsova og australske Alicia Molik kunne heve doublepokalen i Australian Open. Foto: SCANPIX/REUTERS Vis mer
<B>INGEN SLÅR MEG:</B> Serena Williams er offensiv foran møtet med landskvinnen Davenport i morgen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media