David Beckham i epost-skandale: Beskyldes for kynisk utnyttelse av veldedighet

Football Leaks lager bråk for superstjerna. 

PÅ VEGNE AV UNICEF: Her poserer Beckham velvillig for fotografene ved et UNICEF-arrangement på Empire State Building i New York. Nye epostlekkasjer sår tvil om superstjernens motiv for å arbeide med veldedige formål. Foto: Verwendung weltweit
PÅ VEGNE AV UNICEF: Her poserer Beckham velvillig for fotografene ved et UNICEF-arrangement på Empire State Building i New York. Nye epostlekkasjer sår tvil om superstjernens motiv for å arbeide med veldedige formål. Foto: Verwendung weltweit Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ifølge Football Leaks skal David Beckham ha forsøkt å utnytte veldedighetsarbeidet sitt med UNICEF for å bli adlet. Det skrive franske L'Equipe.

Ifølge epostene Football Leaks viser til skal Beckham ha innrømmet at mye av veldedighetsarbeidet han har viet livet til etter fotballkarrieren tok slutt, er gjort for å bli adlet.

Han skal blant annet ha omtalt komiteen som adler briter på vegne av dronningen som «utakknemlige f*tter», ifølge L'Equipe.

- Dra til helvete

Den tidligere Real Madrid-vingen skal også ha skrevet følgende når det gjaldt muligheten for en adling av lavere rang enn ridder:

- Hvis ikke jeg blir adlet, dra til helvete, skal Beckham har skrevet i én av epostene.

Ifølge Le Figaro skal Beckham også ha gjort alt i sin makt for å «minimere gavene» han gir til vededige formål. 41-åringen skal, sammen med sin kone Victoria, være god for nesten 5 milliarder norske kroner.

Irritert

«Humanitære oppdrag brukes primært som et springbrett for personlige forretninger», hevdes det i én av epostene som nå er lekket. Det er uklart om ordene tilhører Beckham selv, eller selskapet Doyen Global, som Beckham har hyret for å koordinere hans veldedige arbeid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer