Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

David Beckham og sønnen involvert i bilulykke

Kom uskadet fra det.

 BILULYKKE:  David Beckham og sønnen Brooklyn (t.h) var i dag tidlig involvert i en bilulykke. Foto: REUTERS/Carlo Allegri/NTB Scanpix.
BILULYKKE: David Beckham og sønnen Brooklyn (t.h) var i dag tidlig involvert i en bilulykke. Foto: REUTERS/Carlo Allegri/NTB Scanpix. Vis mer

(Dagbladet): David Beckham var i dag involvert i en bilulykke, skriver The Telegraph.

Den tidligere England-kapteinen hadde netopp plukket opp sin sønn Brooklyn på Arsenals treningsfelt i dag tidlig.

Ifølge rapportene kom begge fra ulykken uten skader. En annen bil var involvert i ulykken, og ifølge The Telegraph gikk David og Brooklyn fra ulykkesstedet før en annen bil plukket de opp.

- De ble begget rystet. Det var et skikkelig sammenstøt, men heldigvis kom alle uskadet fra det, sier en kilde tett på Beckham-familien til avisa.

Brooklyn som spiller for Arsenals U16-lag hadde spilt kamp mot Brighton på treningsfeltet. En av Brightons U16-spillere tvitret om ulykken i dag.

- Rart å spille mot Brooklyn Beckham i dag. Enda rarere å bli stående fast bak David Beckham som krasjet bilen sin, tvitret Thomas Cadman.

Beckham skal ha kjørt en Audi da ulykken inntraff. Et vitne sier at det så ut som den tidligere Real Madrid-stjernen skadet skulderen sin.

Sønnen Brooklyn signerte tidligere denne måneden en korttidskontrakt med Arsenal.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media