Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

David Beckham skapte hysteri - igjen

David Beckham og Real Madrid skapte hysteriske tilstander i forbindelse med kampen mot et sammensatt kinesisk lag lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Billettene til kampen ble solgt ut med en gang, og over 60.000 mennesker kom til stadion i Beijing for å se David Beckham debutere for Real Madrid.

Det kom også mange som ikke hadde billetter, og noen av dem valgte å kjøpe billetter på svartebørs for nærmere 1000 kroner.

- De yngre vil se idolene sine. De vil se «Little Bei». Spesielt jentene, sa en av billettselgerne til nyhetsbyrået Reuters, og tenkte naturligvis på hovedattraksjonen - David Beckham

Den tidligere Manchester United-spilleren fikk starte på høyrekanten, akkurat som i gamleklubben. Luis Figo, som tidligere har spilt på den plassen, spilte på venstrekanten i Beijing lørdag.

Men det ble ingen mål på David Beckham i hans første kamp for det spanske storlaget. Han fikk imidlertid oppleve å vinne med sine nye lagkamerater.

Real Madrid hadde ingen problemer med å slå det sammensatte kinesiske laget og vant til slutt 4-0. Luis Figo, Fernando Morientes (2) og Javier Portillo ordnet målene.

(NTB)

HYSTERI: David Beckham blir «overfalt» av en gruppe kinesiske sykepleiere, som fikk æren av å nærme seg sitt store idol som en takk for innsatsen de gjorde under sars-epidemien.