<strong>MÅ VINNE FA CUPEN:</strong> David Beckham mener United har én mulighet til å redde sesongen. Foto: REX/Shutterstock
MÅ VINNE FA CUPEN: David Beckham mener United har én mulighet til å redde sesongen. Foto: REX/Shutterstock Vis mer

David Beckham tror Manchester United har én måte å redde sesongen på

- Om laget ikke vinner alt, er det ikke godt nok for fansen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er ingen tvil om at Manchester United ikke har levd opp til fansens forhåpninger. Etter at sir Alex Ferguson ga seg som trener for de rødkledde, har ikke laget vært overbevisende på banen.

Nå har den tidligere United-spilleren David Beckham kastet seg på ballen, og tror storlaget har én mulighet til å redde sesongen, etter at de på mandag sikret seg en kvartfinalebillett i FA Cupen.

- Om du ikke vinner alt i Manchester United som en fan og spiller, tror du aldri at det vil være nok. Men på slutten av året hvor det har vært mye kritikk, er det ingenting som er bedre enn å dra til London, gjøre seg klar i FA cup-dressen og spille disse kampene, sier Beckham til talksport.com, og sikter til at United trenger en FA cup-seier for å redde sesongen.

Ønsker seg Mourinho tilbake til England Etter at Mourinho fikk fyken av Chelsea i desember, har manageren blitt linka til United lenge. Seinest nå i helga dukket nye rykter opp, etter at en italiensk kvinne hevdet at manageren var lykkelig, og at han skulle til United.

Ifølge Talksport.com, skal Beckham ha innrømmet at han er fan av Mourinho, og at han håpet manageren ville returnere til Premier League så snart som mulig.

- Premier League er de store spillerne som blir henta inn, de fantastiske lagene, pengene, fansen og de fantastiske karakterene som vi har som managere. Du vil se mangere som det i spillet, sier Beckham.

Men selv om han ønsker Mourinho tilbake til England, betyr ikke det at han vil ha portugiseren til gamleklubben. Han har nemlig en enorm respekt for van Gaal.

- Noen ganger tar det tid. Det er ikke lett å være manager for Manchester United. Jeg har bare hørt gode ting om ham som person, manager og coach, forteller Beckham.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer