Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

David Beckham vil gi denne amerikanske storbyen et fotballag

Prislapp: 150 millioner kroner.

STORE AMBISJONER: Da Beckham gikk til Los Angeles Galaxy fra Real Madrid i 2007, sikret han seg også muligheten til å skape et MLS-lag i framtiden for 25 millioner dollar (drøyt 150 millioner kroner). Her er han på basketkamp mellom New York Knicks og Miami Heat i Madison Square Garden i New York på lørdag. Foto: Rich Schultz /Getty Images/AFP
STORE AMBISJONER: Da Beckham gikk til Los Angeles Galaxy fra Real Madrid i 2007, sikret han seg også muligheten til å skape et MLS-lag i framtiden for 25 millioner dollar (drøyt 150 millioner kroner). Her er han på basketkamp mellom New York Knicks og Miami Heat i Madison Square Garden i New York på lørdag. Foto: Rich Schultz /Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

David Beckham er i ferd med å fullføre planene om å etablere et nytt fotballag i Miami.

Ifølge avisen Miami Herald har engelskmannen bestemt seg for å bruke opsjonen sin på å kjøpe et MLS-lag (Major League Soccer), og han ønsker at laget skal spille i Miami.

Planene avhenger av at Beckham får økonomisk støtte fra det private næringsliv til å bygge et nytt stadion. Den tidligere fotballstjernen skal være i Miami sammen med en investorgruppe og MLS-sjef Don Garber tirsdag og onsdag.

- Jeg tror de kommer til å offentliggjøre at Major League Soccer har valgt Miami for et nytt lag enten tirsdag kveld eller onsdag, sier byråd Xavier Suarez til CBS Miami.

Det er ikke klart når Beckhams lag kan debutere i MLS. New York og Orlando blir nye lag i ligaen neste år.

Da Beckham gikk til Los Angeles Galaxy fra Real Madrid i 2007, sikret han seg også muligheten til å skape et MLS-lag i framtiden for 25 millioner dollar (drøyt 150 millioner kroner).

(NTB)

Hele Norges coronakart