Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

David Beckhams melding etter Wenger-hets: - Skammelig

Støtter Arsenal-sjefen.

WENGER-STØTTE: David Beckham uttrykker at han er lei kritikken av Arsenal-manager Arsene Wenger. Foto: Jackson Lee / Splash News
WENGER-STØTTE: David Beckham uttrykker at han er lei kritikken av Arsenal-manager Arsene Wenger. Foto: Jackson Lee / Splash News Vis mer

(Dagbladet): Arsenal og manager Arsène Wenger røk overraskende ut av FA-cupen med 1-2-tap mot Watford i helga. Det førte med seg en ny bølge med kritikk.

Tidligere Manchester United-stjerne, David Beckham, er derimot én av de som har sett seg lei av hetsen i sosiale medier.

- Skammelig. Det er respektløst, oppmerksomhetssøkere, skriver Beckham på et bilde på Instagram.

Bildet er tatt av et Wenger-kritisk tribunebanner med teksten: «Arsène, takk for minnene. Men det er på tide å si farvel».

Det er en fan-konto som har lagt ut det omtalte bildet som fikk Beckham til å reagere. Også The Sun har omtalt saken.

Wenger selv bryr seg lite om all misnøyen etter cupexiten.

- Den neste kampen omtales alltid som «en stor utfordring», og laget vårt står tydeligvis alltid «midt oppe i et drama». Det begynner å bli en farse. Vi har bare tapt en fotballkamp, sa Wenger.

- Vi er selvfølgelig skuffet, men Arsenal har tapt kamper tidligere og vi kommer til å tape flere i framtida. Vi må holde sammen og takle dette, og forberede oss til neste kamp med tro på oss selv, sa manageren.

Arsenal er åtte poeng bak serieleder Leicester i Premier League.

REAGERER: Dette bildet fikk Beckham til å reagere. Skjermdump: Instagram
REAGERER: Dette bildet fikk Beckham til å reagere. Skjermdump: Instagram Vis mer