Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

David Hanssen klar for VIF

David Hanssen (25) trente for første gang sammen med Vålerenga i dag tidlig. Bare legesjekken gjenstår før signaturen kommer på papiret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vålerenga betaler 300|000 for å kjøpe ham fri fra Strømsgodset, og i følge Hanssen sjøl vil han tjene rundt 4-500|000 kroner i året hos VIF. På Valle mener de har sikret seg en spiller for framtida, og som kan heve laget fra første spark.

- David er en spiller jeg har fulgt i lang tid. Jeg mener han beviste at han holder god tippeligastandard da han fikk tillit i Strømsgodset i fjor høst, sier VIF-trener Kjetil Rekdal til Dagbladet.

- Vil satse

Sjøl er krølltoppen fra Lillehammer strålende fornøyd med å ha signert med Oslo-klubben. Han har også forhandlet med Lyn, men VIF trakk det lengste strået.

- Jeg fikk vel inntrykket av at Vålerenga var den klubben som ville satse mest på meg. Det er jo en spennende klubb med tradisjoner. Og jeg frykter ikke konfliktene som har preget klubben. Det virker på meg som om de har ryddet opp, sier Hanssen.

Kriger

Hanssen slo gjennom på Strømsgodset i sommer etter å ha slitt med å få tillit i Stabæk. Blant annet ble Hanssen kåret til månedens spiller av Dagbladets lesere i august.

- Jeg føler vel at jeg aldri har vært den spilleren som kan gå inn å være en reddende engel for et lag. Men 4-3-3 systemet passer meg bra. Jeg liker indreløperrollen, og jeg vil vel definere meg som en typisk kriger, sier Hanssen om seg selv.

(Dagbladet.no)

VIF-KLAR: David Hanssen iført Vålerengas treningsustyr. Lillehammer-gutten skal bare gjennom legesjekk før han er klar for Oslo-klubben. Foto: OLA SÆTHER
Hele Norges coronakart