- David ligner Jesus

Victoria Beckham (29) om ektemannen David (28).

Det var under en fotosenanse nylig at fru Beckham kom med den oppsiktsvekkende kommentaren:

- Jeg snakket med mor, og hun spurte meg om hvem andre enn David som har en slik hårsveis. Jeg svarte med «hvem?», hvorpå hun sa «Jesus».

Kommentaren er ifølge den britiske tabloidavisen The Sun viderebrakt av magasinet i-D.

Kristustatovering

Dette er ikke første gang David Beckham knyttes til Jesus. Real Madrid-spilleren har tidligere fått kritikk for å posere som Jesus når han feirer nettkjenninger. Fotballgiganten har også en Kristusliknende tatovering på ryggen.

Under fotoseansen kom fru Beckham også med andre detaljer fra privatlivet. Hun fortalte blant annet om den første daten med glamourgutten David Beckham:

- Folk snakket om at han ikke var bra nok for meg, skal Victoria ha sagt.

Eks-Posh Spice har fått mye kritikk for den nye musikken sin, ikke minst fra tidligere kolleger i Spice Girls. I intervjuet med i-D slår hun tilbake.

- Det er noen som har noe imot meg. Jeg vet ikke hvem de er eller hvorfor de sier sånne ting, men de gjør det, sier Victoria, ifølge London-avisa Evening Standard.

- Ingen heks

- Det er vanlig at dyktige forretningsmenn i Storbritannia blir sett på som gode forretningsmenn, mens dyktige forretningskvinner blir sett på som hekser, fortsetter hun.

Hun mener at offentligheten ikke kjenner den virkelige Victoria Beckham.

- Folk tror jeg er en heks. De som sier det, kjenner meg ikke.

Mediene har villet ha til at 29 år gamle Victoria ikke ønsker å bosette seg i Spania og Madrid. Også denne kritikken slår hun tilbake mot.

- Hvis David sa at han ønsket å bosette seg i Japan og at det var det beste for hans karriere, så hadde jeg blitt med. Det sier noe om hvor mye jeg elsker ham.

Hun sier hun trives veldig godt i familiens nye villa i Madrid.

  • I går fikk David Beckham sin første julegave fra klubben: et hjemmekinoanlegg (DVD) til en verdi i underkant av 13 000 kroner.
<B>KYSSER BECKY: David Beckham delte ut kyss da han signerte sin bok for Becky Gregory.
<B>KYSSER KONA: David Beckham kysser kona Victoria etter at han er utnevnt til «Officer of the Order of the British Empire» av dronning Elizabeth den 27. november i år.
<B>KRITISERT FØR: David Beckham har tidligere blitt kritisert fordi han feirer sine slik, og at det minner om en historisk person som hang på et kors...