David Luiz fullførte cupkamp etter stygg hodesmell

Måtte bytte blodig trøye og shorts da Brasil slo Mexico.

STYGG SITUASJON: David Luiz ble båret ut på båre etter den stygge kollisjonen, men kom seg på beina og fullførte kampen. Foto: AFP PHOTO / JUAN BARRETO / NTB Scanpix
STYGG SITUASJON: David Luiz ble båret ut på båre etter den stygge kollisjonen, men kom seg på beina og fullførte kampen. Foto: AFP PHOTO / JUAN BARRETO / NTB ScanpixVis mer

• Brasil-Mexico 2-0 (1-0)

(Dagbladet): I den første omgangen fikk Chelsea-spiller David Luiz seg en skummel smell som gjorde at forsvarsspilleren ble liggende på bakken med blod rennende fra nesa. Han skallet hodet i en motspiller i en duell i boksen, og ble båret ut på båre.

Brasilianeren kom seg heldigvis fra episoden uten store skader, og fullførte kampen. Han måtte bytte drakt flere ganger på grunn av neseblodet som ikke ville stoppe. Etterpå spilte han en stor kamp til tross for den tidlige smellen.

Neymar i form Det er knyttet store forventninger til Neymar etter at stortalentet signerte for Barcelona for en snau måned siden. I Brasils første kamp mot Japan ble 21-åringen historisk da han scoret på halv volley etter tre minutter. Målet var det første som ble scoret på landslagshold med den nye mållinjeteknologien i bruk.

Og nettopp volley er blitt et varemerke for Neymar.

SKIFTET: Trøya og shortsen til David Luiz var full av blod. Foto: AP Photo/Fernando Llano/NTB Scanpix
SKIFTET: Trøya og shortsen til David Luiz var full av blod. Foto: AP Photo/Fernando Llano/NTB Scanpix Vis mer

Det skulle ikke gå mange minuttene i kveldens kamp mot Mexico før angriperen presenterte seg igjen. En ball endte ute hos unggutten som hamret ballen i nettet på volley nok en gang.

På overtid skulle Barca-spilleren komme i fokus nok en gang. Med en lekker dragning tok han seg forbi to mann før han serverte ballen lekent til Jo som enkelt doblet ledelsen. Jo ble samtidig historisk med to scoringer på rad på overtid i turneringen, ifølge Infostrada Sports på Twitter.

Uten baklengs Det tok bare to minutter i den andre omgangen før ballen lå i nettet til Mexico igjen, men målet til Thiago Silva ble korrekt annullert for offside.

BLODIG: David Luiz fikk seg en skikkelig karamell, men fullførte omgangen. Foto: AFP PHOTO / JUAN BARRETO
BLODIG: David Luiz fikk seg en skikkelig karamell, men fullførte omgangen. Foto: AFP PHOTO / JUAN BARRETO Vis mer

Flere scoringer ble det ikke på Estádio Castelão, og Brasil står fortsatt uten baklengs i Confederations Cup.

Turneringen er som et prøve-VM for neste års VM-sluttspill å regne. Brasil topper gruppe A foran Italia som møter Japan førstkommende torsdag.

VAKKER SCORING: Neymar hamrer inn 1-0 på volley tidlig i første omgang. Foto: REUTERS/Jorge Silva/NTB Scanpix
VAKKER SCORING: Neymar hamrer inn 1-0 på volley tidlig i første omgang. Foto: REUTERS/Jorge Silva/NTB Scanpix Vis mer